Byggföretag/konsultföretag

Okategoriserade

Hej!

Jag har under en längre tid tänkt funderat på att starta eget företag men känner att jag skulle behöva en samarbetspartner där man kan bolla idéer och strategier.
Jag har jobbat som plåtslagare i ett antal år samt jobbat inom bygg och projektledning i cirka 1,5 år. Jag bestämde mig för att jag vill stanna i byggbranschen men ville få mer kunskap inom området. Nu studerar jag till byggnadsingenjör på KTH och känner att det är dags att skapa en konkret idé samt skapa en struktur. Jag skulle vilja ha en samarbetspartner som är likasinnad, behöver dock inte ha så mycket erfarenhet av just byggsektorn, men gärna någon slags erfarenhet som kan gynnas.

Detta är något som kommer byggas upp under en längre tid, därav behöver personen tålamod.

Hoppas vi ses på en fika inom snar framtid!

Mvh Linus

1 thought on “Byggföretag/konsultföretag

  1. Hej Linus jag är plåtslagare har jobbat i 40 år som det .Mina senaste 20 åren var på Oskarjansson plåt AB .Flytta upp till Norrbotten svårt att hitta plåt jobb här .Har själv funderat många gånger att starta en Plåtfirma .Det låter intressant det du skriver .Hör av dig om det känns rätt .MVH Mikael Sundberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close