Är du: IT-Säljare/entrepenör? UI/UX?

Jag är en fullstack-utvecklare med fokus på Webb + Mobil-appar som mest konsultat i diverse startups de senaste åren. Även rört mig lite åt byrå-hållet, men det är svårt att hinna med både sälj/kund-kontakter, designande och utvecklande och allt däremellan.

Du kanske har säljerfarenhet och tycker om att dra i och hitta potentiella affärer, underhålla kundrelationer och sånt. Där du är nyckeln till att vi i samarbetet har en lista på saker att beta av och att pengar kommer in!

Kanske är du en UI/UX designer som är egen eller funderat på att bli egen, och kan visualisera våra kunders idéer och behov. Och allt annat häftigt ni gör!

Tillsammans kan vi slå våra kloka huvuden ihop!

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer