Om sajten

På Kompanjoner.se kan du hitta kompisar att förverkliga idéer tillsammans med. Kanske vill du att ni ska vara flera som startar ett företag tillsammans? Eller du kanske är egenföretagare som vill börja samarbeta med andra företagare? Då har du kommit rätt. Börja annonsera (det är gratis) eller leta här.

Sajten drivs av Coompanion, Sveriges enda experter på tillsammansföretagande; kooperativa företag och föreningar. Få kostnadsfri rådgivning när ni vill starta eller utveckla något tillsammans! Boka på Coompanion.se!

Är det något som inte fungerar på sajten?

Kontakta oss via e-post eller ring 0736-700486.

Varför starta kooperativ?

looks_one

Roligare!

Det är roligare att fira tillsammans när det går bra, men ni kan också stötta varandra i motgångar. Att flera är delägare skapar dessutom engagemang i gruppen.

looks_two

Smartare

Ett större nätverk är en framgångsfaktor för företag. Genom att starta tillsammans eller att samverka ni dessutom ta större eller mer avancerade uppdrag som ett en-mansföretag inte skulle klara av.

looks_3

På era villkor

Vi tycker att ni ska starta ett kooperativ! Ett riktigt bra sätt att driva företag på, som också innebär att varje medlem har en röst – demokratiskt entreprenörskap!

Låt Coompanion hjälpa till!

Coompanion är företagsutvecklaren för personer som vill driva företag tillsammans eller redan har företag och vill samarbeta kring någon del i företaget, t ex ta en gemensam affär.

Har ni en idé och är minst två personer är ni välkomna till oss. Ni får hjälp att bolla idén, hitta formerna för samverkan, kompanjonavtal, val av företagsform och ekonomisk planering m m. Rådgivningen är kostnadsfri.

Hitta ert närmaste Coompanion-kontor för att boka rådgivning!

Kontakta oss i ett tidigt skede. Då är det troligare att ni använder tid och kraft på rätt sätt i ert samarbete.

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close