Solceller: Färdigt paket redo att lansera

Nu går sista tåget från perrongen om man är nyfiken på att sälja solceller. Det finns redan många aktörer men efterfrågan är fortsatt större än vad man hinner erbjuda, regeringen ger bidrag “Grön Teknik” som gör att privatpersoner är benägna att beställa. Inte minst för att man vill sänka sina elkostnader, möjlighet att tjäna pengar och vara “oberoende” från stadsnätet givet oroligheterna i världen gör att efterfrågan är stor.

“Svea Solar” har blivit uppköpta av IKEA samt “Kraftpojkarna” nyligen förvärvats av OKQ8. Finns därmed möjlighet till en snabb exit.

Jag har arbetat under hösten och satt ihop hela paketet för vad som behövs, vi kan alltså nu bara trycka på knappen och köra igång.

Det finns en container med 936 paneler i Stockholm, färdiga på pall med 36st på varje. 430w full black, bra priser.

Säljare och digitala strateger som arbetar på provision. Vi har byggt en säljprocess som gör att en säljare kan ta lead i hela affären – från lead till signerad offert. Det finns även drönarfilmer/bilder. Montörer från Estland, ser skandinaviska ut och uppväxta i UK, kan montera i hela Sverige.

Hela paketet är klart och behöver en huvudägare, uppskattar 300-500tkr för att snurra igång, främst är det marketing och en mindre kassa. Jag är nöjd med ca 30% delägarskap och kan även mot en symbolisk ersättning vara Driver en period.

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer