Hjälp sökes för Export Thailand

Har en fantastisk idé för export, produkten saknas i landet som har ca 70 miljoner innevånare. Vill inte gå in exakt på vad produkten är mer än att den är en “storsäljare” t.ex i Sverige.
Har kommit en rejäl bit på vägen när det gäller insamlande av fakta. Landet det handlar om är Thailand där min hustru sedan 13 år kommer ifrån. Vi söker en affärspartner till detta eftersom idén kommer att kräva en del både hemifrån och i Thailand. Även om vi tagit reda på väldigt mkt fakta såsom priser, container frakt, skatter, Tull mm tror
jag vi ändå saknar viss administrativ kunskap. Ytterligare orsak till att vi söker efter partner är att vi i dagsläget driver ett bolag i Sverige/Uddevalla och planen är att fortsätta 1-2 år till, därefter sälja. Kan ev bli innan ???
Har räknat och kalkylera hit o dit och tippar att ca 1 miljon kr behövs för att starta upp el komma igång. Vi är inte intresserade av ngt annat än en 50% kompanjon. Kan leda till massa annat också.

Önskar en grundlig presentation vem Ni är, vad ni kan o gjort.

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close