Hållbarhet möter digital expertis

Hej innovatörer inom hållbarhet, mat och växtbaserad kost!

Jag är Jasper Bruienne, grundare av Beezwax AB – en passionerad webbdesigner från Värmland. Min resa drivs av fascination för hållbarhet och framtidens mat. Nu söker jag spännande samarbeten med startups och företag som delar dessa intressen.

Revolutionerar du matindustrin med hållbara eller växtbaserade lösningar? Jag vill höra mer!

Som “professionell nörd” ser jag stor potential i att förena min webbdesign-expertis med innovativa idéer inom hållbar mat och livsstil. Jag tror på samarbetets kraft och att vi tillsammans kan skapa något extraordinärt.

Jag är intresserad av att:
• Lära mig om ditt projekt och vision
• Utforska hur min expertis kan stödja dina mål
• Diskutera samarbeten där vi drar nytta av varandras styrkor

Min erfarenhet från Sverige och Nederländerna ger ett unikt perspektiv på olika marknader.

Är du lika passionerad över att göra skillnad genom innovation inom hållbarhet och mat? Låt oss mötas och diskutera hur vi kan kombinera våra styrkor!

Ser fram emot att höra dina idéer.

Jasper Bruienne
Beezwax Webbdesign AB

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close