Investerare/delägare till Foodtruck

(MALMÖ/SKÅNE)
Investerare/delägare sökes till Foodtruck-koncept med sushi-relaterade rätter.

Planen är att servera mat från trucken, men även att utnyttja låg-försäljningstimmar till att sälja på foodora/wolt och leveranser till företag i närheten (tänk dig som fruktkorg-leveranser).

Rätter och recept är testade, de företag jag pratat med visar intresse för denna typen av mat till sina anställda som idag beställer t.ex. mackor till kontoret ett par gånger i veckan.

Du får gärna ha erfarenhet av restaurang/foodtruck och erfarenhet av att utveckla företag sedan tidigare. Din roll kommer vara att bistå med hjälp att komma igång, rådgivning och se till att vi tar verksamheten i rätt riktning, men har du intresse av att stå i köksmiljö är du varmt välkommen att göra det också!

Jag är webb/app-utvecklare, med stor passion för mat & det japanska köket och fastfood/restaurangbakgrund sedan tidigare, och planerar att starta upp verksamheten för att sedan anställa/utbilda personal som ska driva det.

NDA kan komma att behöva signeras.

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close