Partnerskap utveckla något tillsammans

Snickare/möbelsnickare (gesäll) idéspruta och kreativ, söker samarbete med någon som vill samverka på glesbyggd t ex Odensbacken eller runt Örebro eller alternativt region runt Stockholm. Vi kan bolla idéer och prata entreprenadskap. 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och 10 år inom bygg. Byggnadsvårdsintresserad och har tankar runt hållbart byggande och bra materialval, återanvändning. Även tankar runt kultur och musik.
Nystartat företag och har ett snickeri. Hyr ut mig mot UE inom region och privata företag eller uppdrag mot privatpersoner eller organisationer. Stort kontaktnät inom timmerhus, Dalarna och stugbyar.
har du någon idé? Som kan bidra till arbetstillfälle eller samverka? Kooperativ? Örebro-Stockholm- Dalarna

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer