Unik Affärsmöjlighet i Upphandlingsbranschen

Är du redo att ta del av en spännande möjlighet? Vi söker en ambitiös samarbetspartner för att tillsammans skapa ett AB-företag med potential att erövra den svenska offentliga sektorn.
Vi har en gedigen erfarenhet av att identifiera högkvalitativa polska leverantörer med konkurrenskraftiga priser, och nu letar vi efter dig – en partner med expertis inom att lägga offerter för svenska myndigheter, inklusive sjukhus, kommuner mm.
Genom vårt samarbete kommer du att ha möjlighet att övervaka och delta i spännande upphandlingar och leverera de riktlinjer som krävs för att jämföra de bästa polska leverantörernas erbjudanden. Vi tar hand om att matcha de optimala lösningarna och erbjudandena.
Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik affär som gynnar både dig och oss. Upptäck fördelarna med att samarbeta med oss på www.svenpol.se och bli en del av vår framgångssaga.

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer