E-handel som erbjuder hållbart varumärke!

Är du intresserad av att ta över ett framgångsrikt klädvarumärke med stor potential för tillväxt och utveckling? Nu har du chansen! Vi startade år 2021 av två passionerade systrar som nu söker en ny, engagerad ägare att fortsätta driva och utveckla varumärket.

– Klädvarumärke med fokus på damkläder i hållbart material och tidlös design
– Eget varumärke och egendesignade kläder
– Premium segmentet, enbart hållbara kläder som kan bäras året runt
– Väletablerade kontakter med leverantörer
– All försäljning sker via företagets egen hemsida på Shopify
– 3PL lager, vilket innebär automatiserad hantering och minimalt arbete för ägarna
– Bolaget kan drivas från vilken plats som helst
– Stort arkiv av högkvalitativa produktbilder och filmer

Företaget har lagt en solid grund för framtida framgång och erbjuder en ny ägare möjlighet att expandera och utveckla verksamheten ytterligare. Tack vare företagets starka varumärke, egendesignade kläder och fokus på hållbarhet och tidlös design, finns det en stark position på marknaden för att nå framgång i premiumsegmentet.

För mer information vänligen kontakta oss via formuläret!

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close