Rusta och matcha

Hej . Vi söker franchisetagare till Rusta och matcha i borlänge, Kramfors, Luleå och Sundsvall ,Vi har egen bemanning företag som jobbar med personal Uthyring inom bygg ,Nu har vi startat Rusta och matcha och har redan några kontor men söker flera som vill öppna egna kontor och driva detta . Vi hjälper med support och är alltid med dig hela vägen . AB och egen kontor är ett måste och då kommer man igång omgående. Mejla mig gärna på omarhvb@outlook.com . Mvh Mohamed Farah

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close