Skapa en hållbar ekonomi tillsammans

Jag är en erfaren ekonom som vill kunna bidra med mina kunskaper till att utveckla företag att bli mer ekonomiskt hållbara. Vore kul att få något tillsammans med någon för att tillsammans utveckla ideer och samarbetsformer:

Arbetar gärna digitalt.

Erfarenhet finns från flera områden, och rent geografiskt arbetar jag med Gbg och Bohuslän som utgångspunkt.

Har inte möjlighet att bidra med stora summor till startups. Däremot finns mycket tid, vilja och kunskap i att driva och utveckla ett företag. Är du bra på att sälja kan jag hjälpa till att sköta resten i ett företag.

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer