Partnerskap inom Content

DagensInnovation.se är en av Sveriges ledande nyhetssajter inom innovation och teknologi. Vi bevakar de senaste trenderna inom områden som artificiell intelligens, blockchain, bioteknik och många fler. Vårt mål är att leverera högkvalitativ och aktuell information till våra läsare.

Just nu söker vi efter samarbetspartners inom content. Vi efterlyser specifikt en expert inom nyhetsförmedling som kan hjälpa oss att ta vår bevakning till nästa nivå. Om du har erfarenhet av att skriva engagerande nyheter om teknik och innovation, så är detta en perfekt möjlighet för dig att vara med och forma framtiden för DagensInnovation.se.

Som samarbetspartner på DagensInnovation.se kommer du att ha möjlighet att nå en bred publik av teknikintresserade läsare. Vi erbjuder också en unik möjlighet att synas som en expert inom ditt område genom att publicera dina artiklar på vår sajt.

Om du är intresserad av att bli vår samarbetspartner och hjälpa till att driva framgången för DagensInnovation.se, tveka inte att kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer