Delägare inom E-handel

Hej
Driver du ett företag inom e-handel, affiliate eller drop-shipping och saknar kompetens att dra organisk trafik till den?
Jag vill bli delägare i online verksamheter och erbjuder min spetskompetens.

Jag har drivit webb-byrå sedan 2018. Haft kunder inom alla möjliga niche. Jag har arbetat /arbetar som SEO expert, E-handelschef, VD och webbutvecklare. Min styrka sitter i SEO och via min webb-byrå finns stora möjligheter som jag kan erbjuda.

Letar du efter den som kan ta ditt online-företag till nästa nivå?

Vi hörs!

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer