Stödlinje för män & fler verksamhetsområden

Hej!

Jag har som ambition att starta en stödlinje med chattfunktion (än så länge) för män över 20 år. Min ambition är att utvidga till ytterligare verksamhetsområden – kunskapsbank, intervjuer och mycket annat.

Jag har en hemsida redan, och håller nu på med en “marknadsundersökning” för att få bättre kunskap om hur man bäst anpassar verksamheten till målgruppen. Jag har kontaktat många olika organisationer och bett om spridning. Däremot skulle jag gärna vilja ha en eller ett par personer att bygga detta projekt tillsammans med, både för att det känns mer givande, roligt och motiverande, och mer genomförbart.

Det första steget är taget, och grundarbetet är gjort. Nu är det dags att komma vidare, och det gör man som mest effektivt tillsammans.

Tveka inte att höra av dig!
karinakerlund94@gmail.com

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer