E-handel / Agentur

Jag har drivit en mindre e-handel i ca 15 år inom sängkläder. Verksamheten bygger på att vi har den skandinaviska agenturen för en tysk tillverkares produkter vilket innebär att vi även säljer dennes produkter till återförsäljare.
Vi har också haft förtroendet att få sälja, agera som agent, till andra länder och kontinenter. Här handlar om kunder såsom butikskedjor, hotell och tillverkare som önskar lös dun och fjäder vara.
Jag söker någon kan ta detta vidare och utveckla möjligheterna. Antingen som komplement till liknande bransch eller för att utöka sortimentet.
Förutom intresse för produkterna så är nog kunskap att hantera en e-butik viktig, marknadsföring på internet/sociala medier och gärna språkkunnig i tyska. Sedan är ju erfarenhet av personlig försäljning bra att ha även om mycket arbete sker via skärmarbete. Verksamheten drivs idag från Göteborg. För att se vad det delvis handlar om så är du välkommen att se mera på http://www.dunolin.com och du är välkommen med frågor likaväl om du vill presentera dig, ditt företag och ditt intresse.
//Ulf

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer