Företagssamverkan

Vi söker Dig som jobbar med allt inom hälsa och skönhet

Vi är egna företagare inom det mesta för kropp och själ som ska starta igång ett hälsocenter i centrala Jönköping. Vi söker Dig som vill vara med oss och ge människor möjligheten till välbefinnande. Vill du veta mer så tveka inte att höra av dig till Anneli

Bli Underleverantörer

Hej! Vi söker samarbetspartner inom bygg . Vi har bra personal, Vårt företag etablerat 2013, kan utföra bygg (Reparationer Ombyggnader och Tillbyggnader av småhus) i Stockholm med omnejd.

Investerare /delägare

Hej,

Vi är en grupp som håller på att sjösatta ett helt nytt resturang koncept som fungerar lika nu under corrona som efter när restiktionerna släpps.

Vi kommer att lansera detta koncept som franchise och förväntas oss att öppna 2 resturanger kommade år. 5-8 inom 3-5 år.

Hur träffas man?!

Hej alla!

Jag är en Entreprenör (en som är bra på att starta saker) som länge sökt en innovatör (en som är bra på ideer).

Partner inom affärssystem

Jag har jobbat som ekonomi/itkonsult i över 15 är och vill nu hitta en person att starta upp ett företag med fokus på slutanvändare och månads/årsbokslut och då även med komplettering på hållbarhetsredovisning

Starta företag

Hej Alla Marknadsförare, BuissnessMinded och Kreatörer!

Partner inom redovisning

Hej,

Jag har jobbat som Lönekonsult i 10 år inom flera olika branscher och system. Söker en samarbetspartner inom redovisning, kan tänka mig att arbeta som underkonsult. Spelar ingen roll vilken ort du befinner dig på då det mesta sköts digitalt.

Vi anordnar Temadag Psykisk Hälsa i grundskolor och gymnasier! Söker samarbeten, investerare, sponsorer

Hej!

Vi (barnmorska/KBT-terapeut) startar upp vårt företag som inriktar sig på att uppmärksamma psykisk hälsa genom Temadag Psykisk Hälsa för grundskolor och gymnasier. Vi önskar samarbeten, investerare för att hjälpa oss att skapa material/vikskärmar Vi kan ha med oss till skolorna! 

Dela kök med oss!

Hej!

Vi på Österia - en nyetablerade ekonomisk förening som serverar växtbaserad gatumat från Indien & Vietnam,

letar efter nya partners som skulle kunna vara intresserad av att dela ett kök (eller ett lokal förbered för ett kök) med oss.

Vi söker en som är administrativ kunnig och gärna grafisk designer

Gå in och anmäl ditt intresse!Vi söker nya styrelsemedlemmar!Gärna intresserad i administrativt arbete och grafisk design.Arbetsuppgifter:Vi söker en kreativ och strategisk kommunikatör med öga för grafisk form för en projektanställning.

Sidor