Företagssamverkan

Söker investerare för att göra affärer med

Hej!

Underleverantörer

Hejsan

Åkeri söker jobb med 1 dragbil (Euro 6, 3 axlar)

nu kör för DSV.

Hör av dig .Tack 

Anita 0760255084

Ordningskonsult söker pedagogisk filmare

Hej!

Jag har arbetat som Sveriges första ordningskonsult sedan 2006 och nu har jag börjat sälja ordningsutbildningar online.

Hus Bygg Branschen

Att bygga nytt hus är nog den största investeringar man gör i livet. Därför är det viktigt att man får sitt hus som man själv tänkt sig.

Bedriva uthyrning av rum, kursverksamhet m m

Sedan ett par veckor är ett stort fint hus till salu i Timmernabben. Se Hemnet. det har 17 rum, tre kök och ligger 150 m från havet. Priset är häpnadsväckende lågt: 2,55 miljoner.

Vi söker Dig som jobbar med allt inom hälsa och skönhet

Vi är egna företagare inom det mesta för kropp och själ som ska starta igång ett hälsocenter i centrala Jönköping. Vi söker Dig som vill vara med oss och ge människor möjligheten till välbefinnande. Vill du veta mer så tveka inte att höra av dig till Anneli

Bli Underleverantörer

Hej! Vi söker samarbetspartner inom bygg . Vi har bra personal, Vårt företag etablerat 2013, kan utföra bygg (Reparationer Ombyggnader och Tillbyggnader av småhus) i Stockholm med omnejd.

Investerare /delägare

Hej,

Vi är en grupp som håller på att sjösatta ett helt nytt resturang koncept som fungerar lika nu under corrona som efter när restiktionerna släpps.

Vi kommer att lansera detta koncept som franchise och förväntas oss att öppna 2 resturanger kommade år. 5-8 inom 3-5 år.

Hur träffas man?!

Hej alla!

Jag är en Entreprenör (en som är bra på att starta saker) som länge sökt en innovatör (en som är bra på ideer).

Partner inom affärssystem

Jag har jobbat som ekonomi/itkonsult i över 15 är och vill nu hitta en person att starta upp ett företag med fokus på slutanvändare och månads/årsbokslut och då även med komplettering på hållbarhetsredovisning

Sidor