Affärsidé

Co-founder till startup inom foodtech

Hej!
Letar efter en teknisk co-founder (delägare) till startup inom foodtech. Vårt mål är att förkorta livsmedelskedjan för lokalproducerad mat.

Produktidé

hej.

Har en produktidé till konsumentmarknaden.

Har den ritad och så. Söker någon med kapital att starta bolag och tillverka med. Från typ idé till marknad.

Det är en nyt innovativ dammsugarmunstycke..

Bara att skicka ett mail.

 

Mvh

 

 

Innovativt AI baserad webbtjänst för ljud och musik

Jag driver Splitter, som är en av världens mest kända tjänst av sitt slag (www.splitter.ai) är en "musik separator" som använder AI för att separera olika instrument från musik. Man kan skapa en karaoke version av vilken låt som helst.

Söker mindre byggfirma som vill samarbeta

Nu är snart sommaren här, takläggare, murare, byggare och snickare sökes. Jag har arbetaren du söker

 

Jag hjälper dig hitta rätt arbetar. Med bästa resultat.

 

Kontakta mig på: Emorina_@hotmail.se 

APP söker en delägare som är driven och har ett trackrekord bakom sig.

Söker en delägare till min dating app projekt. Har kommit 60% in i appen och hur allt ska se ut. Söker såklart en investerare som är beredd att jobba för att ta den här produkten till marknaden.

Har jobbat på en innovativ affärsidé i snart ett år och vill nu skapa ett team

En 31 årig kille, bosatt och jobbar i Växjö. Pluggat till högskoleingenjör i datateknik och jobbat i 7 år som programmerare.

Söker kompanjon som vill hoppa på idé

Hallå där!

Jag letar efter dig som vill utveckla en idé tillsammans med mig. Jag är en kille på 21 år från Västerås, men har inget ålderskrav på dig så länge du har ett driv lika hett som lava.

Nytänkande bemanningsföretag

Jag har idéer att utveckla bemanningsföretag inom tillverkning/produktion till helt andra nivåer än dagens överbetalda stora aktörer som endast tillser med resurser och ingen utveckl.

Napolitansk pizza mm

Sökes en driven person som vill göra stora klipp med unik verksamhet . Hör av dej om du gillar mat, om du är en bra säljare och om du vill växa lite snabbare än vanligt. Helst en kvinna. 

Armering

 Vi är armerings fabrik från Litauen. Vi letar efter dig som behöver armering. bara kontakta mig via email sales@metalinis.lt 

Sidor