digitalentreprenör

Digital entreprenör med internet som arbetsplats sedan 20 år
Logga in för att skicka ett meddelande till användaren

Sammanfattning

Projektledare, digital strateg, designer, sökmotorkonsult, utvecklare... med 20 år i branschen i Sverige och utomlands söker samarbete.

Annonser

Content Creative Companion

Är du en stjärna på CONTENT? vill du medverka till bättre innehåll med våra kunder, texter som går att läsa och SEO Content som syns? Har du kunder osm behöver webb med SEO?

Content marketing tillgänglig för nya uppdrag

Driven företagare från digitala branschen söker uppdrag där du beheöver hjälp med skrivandet och kreativa ideer för din webbplats. Jag marknadsför och sätter din digitala strategi för kommunikation och marknadsföring.

digital specialist söker uppdrag

Driven digital specialist med erfarenhet inom webb, marknadsföring och SEO

Säljare för webb och marknadsföring

Jag söker en duktig seriös säljare som kan hitta och sälja in jobb/uppdrag inom webbdesign, utveckling, bloggar, marknadsföring och SEO till kunder i små och mellanstorlek.

Alla branscher är såklart intressant då jag har god erfarenhet av de mesta...

Partner för ideutveckling

Jag söker en grupp av iderika personer som kan samverka och träffas för utveckling av ideer kring förenkla

Jag är en iderik person med tankar kring hur livet kan bli lättare och enklare med bättre produkter och verktyg för i mitt fall internet i vardagen.

Affärsutvecklare för Webbtjänst

Vi söker dig som arbetat med affärsutveckling webb som vill dela eller ta del av vår verksamhet. Du som partner är noggrann och företagsam med goda kunskaper i svenska och marknadsföring.

Sökmotoroptimering (SEO) för dina kunder ;)

Jag erbjuder sökmotoroptimering SEO för samverkan med andra egenföretagare för sina kunder med webbdesign, företagsprofilering, webbproduktion och webbstrategi.