Göteborg

Underleverantörer

Hejsan

Åkeri söker jobb med 1 dragbil (Euro 6, 3 axlar)

nu kör för DSV.

Hör av dig .Tack 

Anita 0760255084

Startup seeking Co-Founder!

Are you our next Co-Founder?

Eurostretchtents Sweden letar efter affärsutvecklare

Hej! Eurostretchtents Sweden säljer hållbara, anpassningsbara tält på den svenska marknaden. Vi vill expandera och vi vill samarbeta med någon som känner till marknaden och kan hjälpa oss att utvecklas vidare.

Nytänkande bemanningsföretag

Jag har idéer att utveckla bemanningsföretag inom tillverkning/produktion till helt andra nivåer än dagens överbetalda stora aktörer som endast tillser med resurser och ingen utveckl.

Partner inom redovisning

Hej,

Jag har jobbat som Lönekonsult i 10 år inom flera olika branscher och system. Söker en samarbetspartner inom redovisning, kan tänka mig att arbeta som underkonsult. Spelar ingen roll vilken ort du befinner dig på då det mesta sköts digitalt.

Dela kök med oss!

Hej!

Vi på Österia - en nyetablerade ekonomisk förening som serverar växtbaserad gatumat från Indien & Vietnam,

letar efter nya partners som skulle kunna vara intresserad av att dela ett kök (eller ett lokal förbered för ett kök) med oss.

Vi söker en som är administrativ kunnig och gärna grafisk designer

Gå in och anmäl ditt intresse!Vi söker nya styrelsemedlemmar!Gärna intresserad i administrativt arbete och grafisk design.Arbetsuppgifter:Vi söker en kreativ och strategisk kommunikatör med öga för grafisk form för en projektanställning.

innovation inom turism och besöksnäring - Driven entreprenör sökes för partnerskap/samarbete

Söker en driven entreprenör för att fortsätta driva och etablera en innovativ tjänst för turism och besöksnäringen. Produkten har idag finansering till en pilot och en innovationsstämpel från Almi.

Delägare i form av investerare sökes till innovativt startup!

Hej på er, 

Investerare sökes

Hej,

jag letar efter någon som vill inverstera och blir delägare med en bra affärside. Har du pengar och vill börja från nol så har jag en industri tomt som tänker på att ha en lokal som vill hyra ut till bröllop, m.m 

Sidor