Hållbarhetsredovisning för mindre bolag

Jag är en erfaren ekonom som har kommit att intressera sig för hållbarhetsfrågor kopplat till mindre företag. Att arbeta med hållbarhet och göra en hållbarhetsrapport påminner mycket om att göra en årsredovising. 

Vill hitta någon som har intresse av hållbarhet med inriktning ekonomi eller it för att tillsammans utveckla möjligheter till spårbarhet främst i leverantörsleden. 

Jag själv har bra kunskap inom området, är certifierad för GRI och vet även hur man arbetar med sociala medier, layout, sätter upp webbsidor m m. 

Samarbetet bör ske på distans så att inte miljön påverkas för mycket av resor etc. Men fysiska möten sker gärna i Solna dit det går att ta sig miljövänligt med tåg, flygbuss etc. 
Välkommen att ta kontakt med Kristina, en tjej att räkna med inom många områden. 

Kommentarer

Vi vill gärna veta mera, var god kontakta oss. MVH Harriet L Tele - 0708977102
Hi I am interested. I am an environmental engineer and had work experience with annual reports
Hej Kristina! Jag är UX-designer och programmerare. Jag är redan delägare i vad som kommit att kallas för "Sveriges mest hållbara restaurang" (och det gillar vi att definiera inom såväl maten som ekonomin). Hör gärna av dig till mig om du fortfarande söker någon att samarbeta med, vi kanske kan göra något bra ihop? :) fredrik@fairskill.com