Söker samarbete / partner med PT, coach, affärsutvecklare: Uppstartsfas

Jag söker en eller flera samarbetspartners / affärspartners till en företagsidé med stor utvecklingspotential. Grundkonceptet är redan på plats men kan absolut utvecklas och justeras för att nå en gemensam vision.  Grundidén är ett online-baserat hälsokoncept med träning, kost, coachingprogram, utveckling och relaterad app & e-handel för fysisk & mental hälsa. Konceptet riktar sig primärt till en specifik men växande målgrupp. Dock kommer innehållet även kunna vara relevant för individer utanför den primära målgruppen. Primärt handlar det om att sälja mot privatpersoner, men man kommer även kunna rikta sig mot företag. Det finns även potential att utveckla konceptet utanför Sverige.
Företaget är i startfasen men har stor utvecklingspotential då, det finns tydliga ideér om hur grundkonceptet framöver kan utvecklas till olika relevanta affärsområden. Dock krävs det fler samarbetspartners + investerare.
Jag söker någon / några som är sugna på att vara med och utveckla en affärside från ett tidigt skede och som har driv och ambitionen att göra något stort. En person som är en "do:er" och som får saker att hända.

  • Jag söker samarbete med en PT / gruppinstruktör, kunnig kostrådgivare och coach som har ett stort intresse för kopplingen mellan mental och fysisk hälsa.
  • Driven entrepreneuriell person som har erfarenhet av affärsutveckling och att hitta investerare och relevanta samarbetspartners. 

Jag själv har utbildning och erfarenhet som PT, kostrådgivare, coach, digital marknadsföring, UX-design & content writing. Jag har en personlig koppling till och en stor kunskap om den primära målgruppen. Jag har även tidigare erfarenhet av att driva egen verksamhet.
Är det något i den här beskrivningen som väcker ditt intresse. Hör gärna av dig med frågor och funderingar så kan vi pratar mer. 

Kommentarer

Jag är intresserad av att höra mer. Är själv i en liknande uppstartfas, fast mer gällande att utbilda andra terapeuter,tränare och coacher till att bli framgångsrika med sin kunskap på sina mottagningar/kliniker eller PT-ställen
Hej! Vi är ett gäng (1 utbildad PT/coach, 1 UX:are, jag, och 2 programmerare) som bygger på en produkt som vi håller på att lansera som kanske går att kombinera med det du vill? Vi letar efter fler drivna personer som kan hjälpa oss få igång konceptet - i synnerhet någon som kan jobba med marknadsföringen men också produktutvecklingen. Kolla healthgoing.com och hör av dig till fredrik@fairskill.com om det låter intressant.