Innovativt AI baserad webbtjänst för ljud och musik

Jag driver Splitter, som är en av världens mest kända tjänst av sitt slag (www.splitter.ai) är en "musik separator" som använder AI för att separera olika instrument från musik. Man kan skapa en karaoke version av vilken låt som helst.

Splitter ligger #1 på Google om man söker på "stem separator".

Splitters tillväxt är 100% organisk och baserad på word-of-mouth.

Projektet har intäkter av enbart donationer. Jag kan dela med mig av siffror vid eventuellt möte.

Jag planerar att släppa en uppdatering för webbtjänsten inom kort med fler egenutvecklade teknologier som jag äger 100% och som finns redo att lanseras.

Det långsiktiga målet är att erbjuda världen en plats med de fundamentala komponenterna för musikproduktion, ljudredigering, audio engineering och post processing, men även över tid tillåta tredjeparts utvecklare lansera sina egna mjukvaruteknologier genom Splitter, och även bli en teknologi distributör till andra företag.

Splitter involverar frontend, backend, embedded computing, cloud computing, GPU/parallel computing, machine learning, audio development, etc.

Jag letar primärt efter en finansiär som kan bidra till Splitter's tillväxt och utveckling.

Hittills har jag jobbat på Splitter på egen hand och finansierat hela projektet på egen hand.

Splitter's vinstmarginal ligger just nu på ca 75%, med minimala kostnader.

Splitter's underliggande teknologi vill jag i framtiden spinna av till ett eget bolag som täcker en större marknad. Splitter håller sig specifikt till ljud och musik, den nya plattformen är generaliserad och kan bemöta många fler områden.

Det ska bli kul att få prata med dig, du som är intresserad.

Kommentarer

Hej, Vi kan vara intresserade - hur mycket pengar söker du och vad värderar du bolaget till? Jag har tommy@brandskills.se //Tommy