Startup söker delägare att bygga en unik webbsida!

Vi söker efter en driven utvecklare/ programmerare för delägarskap till en ny startup inom en bransch med god framtidsutsikt och skalbarhet. Vi är tre stycken drivna personer som sitter i Stockholm, Göteborg och Malmö som i ett tidigt stadium håller på och startar ett nytt företag inom fitness och hälsa, varav en av oss är programmerare. Nu behöver vi stärka upp teamet med ytterligare en programmerare som kan hjälpa till att programmera vår webbplattform och i framtiden möjligtvis även en app. 

 Vi jobbar just nu på frivillig basis, under kvällar, helger och ledig tid och söker efter en person som kan göra detta också. Vår nuvarande programmerare är mycket kunnig och har påbörjat arbetet med företagets webbplattform och dess struktur. Utöver detta har vi även dokumenterat hur kvarvarande funktioner på webbplattformen ska utformas men vi är självklart öppna för förändringar.

Företagets affärsmodell är att sälja ett medlemskap i ett unikt hälsocommunity, där medlemmar motiverar varandra med bland annat tävlingar samtidigt som de har möjlighet att planera och följa upp både sin kost och träning. På sikt har vi även en vision om att starta upp en webbshop där vi kommer sälja hälsorelaterade produkter. 

 Vi söker en programmerare som behärskar språken: 

  • HTML
  • Php
  • Javascript
  • CSS
  • MYSQL
  • Android
  • Swift

Utöver ovanstående kompetenser är det även meriterande om du besitter kunskap inom programmeringsspråken C#, C++, C, Java, Python, läsa och skriva UML diagram samt arbeta genom Github. Vidare söker vi en person som är engagerad och vill vara lika delaktig som övriga delägare i företagets ledningsgrupp. 

Om du tycker att det skulle vara intressant och du anser dig ha en kompetensprofil som stämmer med kraven är du välkommen att anmäla ditt intresse. Har Du frågor kan du kontakta Joakim Åkerberg på Joakim@lifect.se eller 073-7788552 eller skicka in en intresseanmälan med en kort presentation om dig själv och vad du tidigare har gjort. 

 

Med vänliga hälsningar
Ledningsgruppen

Kommentarer

Hej Intressant projekt. Vi jobbar med utveckling av web och. mobila appar. Vi är öppna för utforska olika typer av samarbeten. Läs gärna mer om oss www.manivadigital.com Ni kan även nå oss på tel 08-122 019 99