Homestaging / fastighetsrenoveringspartner sökes

Hej!

Jag är en frilansande produktdesigner som älskar fastigheter och inredning. Jag har renoverat och inrett några fastigheter och skulle nu vilja ta detta seriösare. Jag söker efter någon som vill starta antingen ett homestaging/inredningsföretag med mig, eller någon som är hantverkare/ fastighetsutvecklare som vill renovera och rusta upp fastigheter med stil. Det sistnämnda kräver att vi båda har kapital att investera. Gärna någon som bor i södra Göteborg, Kungsbacka eller Varberg.

Det jag är bra på är trender, färg och form, inredning, fotografering, photoshop, målgruppsanalys, marknadsanalys, projektplanering. Jag har inga problem att jobba fysiskt. 

Låter det intressant så maila mig gärna:

jellocream@yahoo.com 

 

 

 

Kommentarer

Hejsan! Har du hittat någon? Ser att det var ett tag sedan du la ut annonsen. Jag är hur som helst väldigt intresserad. Har länge velat starta ett företag inom just homestaging, men aldrig vågat ta steget. Har stylat ett par lägenheter och har en grundutbildning inom inredning. Är duktig på färg och form och enklare redigering. Hör av dig om det låtet intressant! Ha en fin dag. Vänliga hälsningar, Emelie