Matkompanjon sökes!

Hej!
Jag har en dröm om att starta en matlådeverksamhet som går ut på färdiglagad hälsosam mat som levereras direkt hem till slutkund. Det är alltså ingen ny matkasse där en kund måste stå och laga något utan bara värmer upp maten i en mikro.
Jag söker dig som har liknande tankar och erfarenhet inom matlagning, kräver inte att du måste vara utbildad kock men att du har erfarenheten och kan tänka dig att ta dig an huvudrollen med lagningen med mig som din assistent under tiden.

Vi samarbetar om allt från menyn, till loggan, företagskulturen m.m. men där du har huvudansvaret för själva maten och kringrelaterade frågor medan jag sköter andra saker i företaget.

Jag har själv sparat ihop det minsta som krävs för att starta ett AB och önskar att även du har detta undansparat och villig att sätta ihop våra resurser för att skapa ett starkare företag.
Om du inte har detta men ändå vill samarbeta så önskar jag att du isåfall tar på dig ett större ansvar för att kompensera, helt enkelt för att det då blir rättvist.

Jag är själv bosatt i Malmö och i det bästa av världar du med men föredrar annars att du bor i Skåne för att ett sådant företag och samarbete skall fungera i praktiken.

Jag har själv en bakgrund inom träning som fd idrottslärare, personlig tränare och kostrådgivare och har en del erfarenhet inom bra mat.
Låter detta som en idé som även du brinner för så hör av dig! 🙂

Bästa hälsningar

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close