Söker ; Programmerare, Delägare

Hej!

Vi söker efter en till två programmerare till vårt startup.

Vi är ett internationellt team med mycket erfarana människor inom diverse områden, vi är nära att lansera vår produkt, men behöver hjälp att säkerställa att vår app och plattform är 100% funktionell och vi behöver att ha hjälp av någon som skulle kunna säkerställa att programvaran fungerar och är säker och som skulle kunna komplettera/hjälpa det teamet som just nu arbetar med utvecklingen att färdiställa programmet inför lanseringen.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en miljö med människor från runt om världen och som är mångfaldig. Vi ser gärna att du är en driven person som är erfaren och kan flutter, SDK och Dart .

Skriv gärna till oss så pratar vi vidare!

Vi ser fram emot att höra från er!

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer

New Report

Close