Söker kompanjon med passion för journalistik!

Jag letar efter en partner som har en passion för journalistik och som delar mitt intresse för det lilla extra när det kommer till att berätta historier och utforska världen genom ord. Vi har redan tagit några steg på vägen till att göra något stort av vårt journalistiska projekt. Vår webbplats har nu en framgångsrik betalningsmodell som riktar sig till både individuella läsare och företag, och vi har en växande grupp återkommande läsare.

Det som jag just nu saknar är någon som inte bara kan skapa fantastiskt innehåll, utan också har förmågan att driva hela organisationen framåt. Vi behöver någon som kan se de stora möjligheterna framför oss och som kan leda oss dit. Om du har en vision för att utveckla vårt projekt till något ännu större och är redo att ta ledningen i den resan, då tror jag att vi har potentialen att skapa något extraordinärt tillsammans.

Hör av dig så berättar jag gärna mer!

PS, man behöver inte bo i stockholm för att kunna arbeta med detta!

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer