Musteri söker kompanjon – Tillverkning äppelvin

Kalendebolet Musteri har varit verksamt i tre år och finns beläget i Holms dal, strax norr om Halmstad. Företaget befinner sig under en spännande expansion där ny lokal byggdes under förra året samt ny utrustning för att verksamheten. Utöver att äppelmusteriet, som med nya lokalen är som är verksamt, sker parallellt nya spännande spår inom företaget under vinter, vår och sommarhalvåret som utvecklas nu och för kommande år. Det är det jag nu söker en kompanjon för!

Jag letar efter en kompanjon att självständigt grunda från start och driva ett eget spår inom redan befintlig verksamhet som kommer bli nytt för i år. Spåret handlar om att framställa alkoholhaltiga drycker i allmänhet och i synnerhet mousserande äppelvin. Jag äger och driver idag äppelmusteriet i lokalen och det kommer fortsättningsvis ske parallellt inom verksamheten, men där detta nya spår också kommer ta plats.

Det jag söker är en självgående kompanjon som är intresserad av att driva detta spår, från ax till limpa, med allt som krävs med framställning, tillståndshantering osv för att i slutändan få in produkten i handel, med andra ord systembolaget.

Erfarenhet inom livsmedelstillverkning och tillstånd gällande alkoholtillstånd är meriterande. Det viktigaste är att vi kommer överens och att du har ett eget driv för att skapa en fantastisk produkt som vi kan vara stolta över.

Varmt välkomna att höra av dig!

Dela annonsen!

EnglishSwedish
kompanjoner-bubbla

Oavsett om du har hittat en kompanjon eller om du vill ha hjälp att titta närmare på din affärsidé, så finns vi här för att stötta dig! Coompanion finns i hela landet och ger kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta och driva företag tillsammans.

Läs mer