Person söker kooperativ

Personlig assistans

Hej! Jag söker personlig assistansbolag jag vill blir delägare eller köpa aktie av bolaget. I dagsläget har jag många kunder som har personliga assistenter. Jag skulle vilja ha ett personligt assistansbolag som kan komma överens med, ni kan jättegärna höra av er om ni är intresserade.

Söker Kompanjon

Hej !  Jag söker en samarbetspartner som vill vara med som delägare i ett bolag som säljer möbler och heminredningar i marmor. 

Vill du vara med på resan?

Hej

Jag söker en partner till mitt projekt crowdy.se! Du får gärna bo i Stockholm! Jag behöver någon som älskar min idé och vill vara med på resan att utveckla denna till framgång.

Hör av dig med dina tankar och idéer!

 

/ Joel

Wedding Planners

Jag är en ung tjej som söker andra drivna unga personer att starta ett bröllop/eventplannerar företag med.

Need partner to sell handmade dog/cat collars

Tjena,

I want to find a partner who can help me sell hand made Dog/Cat collars in sweden. These are both artificial and genuine leather.

Mvh

Atif

Investerare till befitligt bolag

Hej!

Idag har vi två stycken butiker i Stockholm, den ena i Arlanda stad och en andra i Hägersten. Vi utvecklar i skrivande stund våran hemsida för lansering inom kort där vi kommer att pressentera helhetslösningar och produkter för din bil och ditt bilägande. 

ett unikt fika projekt

 

Söker delägare/partner till existerande företag inom import av livsmedel

Hej där ute!

kunniga och seriösa affärspartner sökes

Vi söker samarbetspartner till potentiella affärsplan – utbildning och utveckling.

Det är från dag utveckling från dag ett - där vi förkortar tiden det tar för en ny flykting att bli oberoende av socialbidrag och försörja själv.

Apputvecklare/delägare sökes för start-up

Hej,

Sidor