Kooperativ söker person

PrestaShop

Hej!

 

skulle behöva någon som är duktig på PrestaShop och e-handel 

 

mvh

nick

Säljare/kundkontakt

Hej! 
Jag söker en säljare som kan få in fler uppdrag till min rörelse.

 Mitt verktyg https://consultia.se ser till att företag/privatpersoner får full kontroll över sin hemsida. 

builda bolag

Vi söker en person som är intresserad i att hjälpa oss starta och builda kooperativ bolag för att senare sälja företag med eller utan pågående verksamhet i vinst syfte.

 

hör gärna av dig så berättar vi mer

kompanjon

Hej

Vi söker en person som vill vara med och bilda ett aktiebolag , där vi tillandahålller personalförmedling, marknadsföring, ekonomi tjänster osv. Kunddatabas finns.

Hör gärna av er så berättar vi mer.

 

Partner söker till expansivt Solcellsföretag i Stockholm

 

PARTNER SÖKES

NaturWatt AB är ett bolag inom solcellsbranschen som levererar nyckelfärdiga anläggningar till företag och privata kunder. Elbilsladdning är ett komplement som bolaget levererar tillsammans med solceller eller separat. 

Delägare/kompanjon till ett centralt café

Seriös och driven person, kille som tjej, sökes till ett café i centrala Göteborg. Verksamheten har varit stängt sen förra året pga diverse skäl. Men söker nu en person som ser möjligheterna i lokalen men även i området. Tanken är att börja om  från scratch. En salladsbar hade även funkat.

Restaurang i centrala Stockholm med trippel A läge söker delägare för att utveckla nytt krogkoncept

En hungrig och driven person med erfarenhet från att bedriva restaurangverksamhet som restaurangchef alternativt som har ägt restaurang tidigare sökes.

Nyskapande marknadsplats söker webbutvecklare & delägare

Bakgrund: Vi är grundare av ett aktiebolag som för närvarande utvecklar en högteknologisk online marknadsplats. Marknadspatsen är inom en lönsam bransch, med stora möjligheter att tjäna mycket pengar. Vi erbjuder just nu en unik möjlighet till delägarskap för rätt person.

Front & backendutvecklare sökes för delägarskap

Hej,

Vi söker en fullstack-utvecklare för utveckling av en responsiv webb för en affärsidé som vi är övertygade behövs och kommer att lyckas. 

Vilka språk du kan spelar i dagsläget ingen roll utan du är med och sätter vår framtida tekniska plattform från grunden.

Partner Sökes (framst Marknadsföring & App Utveckling). Affärsidé som handlar om hållbar matlagning.

Hej hej ! 

Sidor