Kooperativ söker person

Öppenvård/Stödboende

Hej!

Jag söker en kompanjon till en nystartad verksamhet vid namn Ung Hållbarhet. Vi skall bedriva öppenvård i form av familjestöd, kontaktpersoner, Stödboende och utbildningar.

Affärsängel sökes för att ta nätmäklare vidare

Om mig: jag är senior programmerare och ha jobbat som programmerare i 10 år ungefär. På företaget jag jobbar på så är jag nu själv ansvarig för utvecklingen av flera produkter, och har även släppt en del själv.

Söker mode intresserade kompanjoner

Hej!

Vi är två personer som håller på att starta en webbshop där vi kommer sälja kläder och underkläder. Ideen är inget nytt utan liknar Zalando.se, bubbleroom etc. Vi har redan hittat leverantörer och varor som vi vill sälja på vår sida. 

Dela lokal

Är du skicklig med dina händer?

Vill du kunna dela lokal o kostnader? Textilare? Täljare? Vet du någon (central,eller bussnära) lokal att hyra kanske rusta upp lite ? Finner vi kontakt  för samarbete, det kanske börjar med en kaffe på stan?

 

Söker marknadsförare, copywriters, content managers och formgivare

Hej, 

söker personer som har erfarenhet av digital marknadsföring, copywriting, grafisk design för att inleda samarbetet under flera projekt som ör redan  i gång.

Hör av dig och berätta mer om din erfarenhet!

 

/ Ivana 

Söker seriös investerare till fastigheter i Turkiet

Är du intresserad av att investera i fastigheter i Side, Antalya eller i Istanbul?

Webbutvecklare Wordpress

Vi är en liten webbyrå som söker en svensktalande webbutvecklare med kunskap i Wordpress och kodning. Projekten vi har är ganska enkla så en gansaka basal kunskap räcker. Vi söker ett samarbete för längre sikt. Du skall kunna fakturera från eget bolag eller från frilansfinans.

Logistukverksamhet mot grossister och E-butiker

Under 2018 har ehandlen, hitills ökat med 24% enligt Postnord. marknaden är stor och det finns gott om kunder. 

Detta är tjänsten jag vill starta.

Delägare till ASF på Värmdö

Vi söker en delägare till ASF Hunddagis/nattis/pensionat på Värmdö

Webbyrå söker efter säljare

Webbyrå söker nu efter säljare som är duktig på marknadsföring/försäljning och även intresserad av att inleda ett samarbete. Du är utåtriktad, professionell och gillar att träffa nya människor. Vi ser gärna om du är egenföretagare och vill jobba självständigt.

Sidor