Kooperativ söker person

Nystartad konsultverksamhet söker kompetent kompanjon

Konsultanen AB är ett helt nybildat aktiebolag som inriktar sig på rekrytering av personal samt arbetsförmedling av arbetsuppdrag, med huvudfokus på konsultverksamhet.

Webbyrå söker säljare / medarbetare

Hej!

Vi på Enkla Webbyrån söker nu efter fler säljare & medarbetare. Vi har flera lediga positioner och vi söker dig som antingen är en duktig försäljare, eller dig som är bra på design och HTML / Wordpress. 

a potential project for a potential partner

A well written and result oriented educational project is in place and we seek a potential partners in undertaking and marketing the project goals.

The project idea is unique and will reduce alot of burden from swedish government offices.

CV-kompaniet

CV-kompaniet - En förbättrad arbetsansökan till ett rimligt pris

Sökes kompanjoner till ett färdigt bemannings företag.

Vi söker en kompanjon som kan hjälpa att driva ett färdigt bemmanings företag och kan hjälpa att hitta nya kunder och att möta olika arbetsgivare.

Front-end utvecklare till eSport/gaming startup

Vi är ett litet startup med stora ambitioner som brinner för e-sport. Vi är idag 5 personer: En full stack-utvecklare, en back-end-utvecklare, en UX-designer och två affärsutvecklare. Teamet håller till i Borlänge, Stockholm och Göteborg.

vill du starta eget tillsammans?

Jag söker delägare/partners till en social dejtingsida. Hemsida är klar men måste översättas från engelska till svenska så goda kunskaper i engelska krävs.

Jag är 32 år gammal och bor utanför vimmerby, 

Looking for a Marketing partner

HI,

A small company who build websites, web apps, and smartphone apps is looking for a partner who can do the marketing.

Komplett Yogastudioverksamhet, alternativ lokalen till salu

Nu finns det möjlighet att förvärva en komplett yogaverksamhet med inarbetad kundkrets i bästa läge. Verksamheten bedrivs i en välvårdad lokal på bottenvåning vid Storängstorget, Stockholm.

Inredning & Design Butik på Östermalm och Online

 

Sidor