Kooperativ söker person

Webbutvecklare Wordpress

Vi är en liten webbyrå som söker en svensktalande webbutvecklare med kunskap i Wordpress och kodning. Projekten vi har är ganska enkla så en gansaka basal kunskap räcker. Vi söker ett samarbete för längre sikt. Du skall kunna fakturera från eget bolag eller från frilansfinans.

Logistukverksamhet mot grossister och E-butiker

Under 2018 har ehandlen, hitills ökat med 24% enligt Postnord. marknaden är stor och det finns gott om kunder. 

Detta är tjänsten jag vill starta.

Delägare till ASF på Värmdö

Vi söker en delägare till ASF Hunddagis/nattis/pensionat på Värmdö

Webbyrå söker efter säljare

Webbyrå söker nu efter säljare som är duktig på marknadsföring/försäljning och även intresserad av att inleda ett samarbete. Du är utåtriktad, professionell och gillar att träffa nya människor. Vi ser gärna om du är egenföretagare och vill jobba självständigt.

Söker utvecklare som kompanjon i företagsideer

Har drivit Aktiebolag i 3 år med inriktning konsultverksamhet och planerar nu för att i framtiden bruka överskott/vinster i företagsförvärv/affärsideer och andra syften. Dock är det något tråkigt att vara ensam entreprenör i sådana ideer/åtaganden.

Seeking Sales & Marketing Partnership in Children's Clothing/ Toys Branch

Hi, We've created a unique, catchy and inspiring children's shirt/ toy product with wings. Production partnership is established. With each shirt there is accompanying materials to help the children in developing their "inner wings" like self-esteem, confidence, imagination, etc.

Partner som ska sköta säljavdelningen

Vi är ett företag med en vision om att förenkla och förbättra branschen. Samtidigt som vi skapar en trygghet för alla parter.

Kontakter i Baltikum

Hej, jag heter Saulius och bor mellan Stockholm/Uppsala och Litauen. Jag har företaget Svebalt.se Jag är konsult och hjälper företag i deras svensk-litauiska äffarer.

Catering,Bygg, och städ

Hej

Vi på Context söker kollegor

Vi är Context Ek. För. , en grupp konsulter, utredare och journalister som sedan 1999 arbetar med utredningar, utvärderingar och organisationsutveckling, främst kring utvecklingsfrågor och tillsammans med idéburna organisationer.

Sidor