Kooperativ söker person

Delägare / kompanjin

Hej,

Har ett företag som producerar unika och exklusiva matprodukter till detaljhandeln. 

Söker en person med erfahrenhet av försäljning & distribution till detaljhandel / livsmedel och/eller storkök. 

Antingen som delägare eller som kan bidra med kompetens. 

Investera några timmar

Vi söker folk som vill göra en investering på några timmars arbete, antligen en gång eller veckovis. Ingen erfarenhet eller pengar behövs. Investeringen skapar en passiv inkomst. Ett par timmars arbete skapar vanligen några hundralappar varje månad.

Hör av dig om det låter intressant.

samarbetspartner/s till en finansiell webbsida

Söker samarbetspartner/s till en finansiell webbsida med prenumeranter och medlemmar. Avsikt är att attrahera ännu fler prenumeranter och betalande medlemmar och bidra till att vidareutveckla konceptet.

Bolaget redan etablerat och intäkter finns - Nu skall vi "Växla upp" !

Digital Matknadsföringsbolag söker delägare

Vi är en webbyrå som har varit igång sedan Juni 2018. Vi fokuserar på SEO men erbjuder även Google Ads och Ads inom sociala medier. Vi har varit tre delägare  från början men är nu två. Så det finns plats för en person som är driven och beredd  att satsa på detta heltid.

Söker kompanjon/kompanjoner till SEO-Bolag

Hej. Vi är två personer som driver en seo-byrå i Göteborg. Vi har varit tre personer och har nu en plats ledigt till den som tycker att detta kan vara intressant. Bolaget startades förra sommaren och har sitt säte centralt i Göteborg. Vi söker någon som har erfarenhet från branschen.

Vård och omsorgsbolag med Ramavtal i Västra Götaland

Vi söker dig/er som har erfaranhet och kompetens inom socialt arbete och speciellt inom konsulentstödd familjehemsvård. Vi erbjuder ekonomisk incitament i form av andelar.

Vi har 170 anställda som jobbar i Skåne, Kalmar och Östergötland.

samarbetspartner sökes

Hej 

Vi behöver samarbetspartner till relativt ungt företag inom förmedling av tjänster B2B. Med befintliga intäkter , och redan rullande inkomster. 

Vi behöver en ärlig och driven person som ser möjligheter före hinder. en peroson som ser utmaningar som nya möjligheter.

Öppenvård/Stödboende

Hej!

Jag söker en kompanjon till en nystartad verksamhet vid namn Ung Hållbarhet. Vi skall bedriva öppenvård i form av familjestöd, kontaktpersoner, Stödboende och utbildningar.

Affärsängel sökes för att ta nätmäklare vidare

Om mig: jag är senior programmerare och ha jobbat som programmerare i 10 år ungefär. På företaget jag jobbar på så är jag nu själv ansvarig för utvecklingen av flera produkter, och har även släppt en del själv.

Söker mode intresserade kompanjoner

Hej!

Vi är två personer som håller på att starta en webbshop där vi kommer sälja kläder och underkläder. Ideen är inget nytt utan liknar Zalando.se, bubbleroom etc. Vi har redan hittat leverantörer och varor som vi vill sälja på vår sida. 

Sidor