Företagssamverkan

Programmerare Delegäre

Hej,

Jag är en driven entreprenörer och befinner mig  i uppstarten av ett nytt spännande företag och vänder mig till detta forum i hopp om att komma i kontakt med en duktig och driven programmerare. Som kan The Java + Postgre + ReactJs eller liknade.

Dela lokal

Håller aktivt på att leta lokal strax söder om centrala Stockholm. Önskar dela lokal/lokalkostnader med en person inom hälso- eller skönhetsbranschen, eftersom jag inte kommer att jobba heltid med min start-up.

Kompanjon, säljare eller konsult sökes till solcellsfirma

Hej,

 

Jag är utbildad solcellsmontör på yrkeshögskolan. Söker kompanjon, säljare eller konsult. Du behöver inte ha nån erfarenhet av branschen. Det kommer jag att lära dig. Däremot krävs det att man är aktiv och kan sälja. Hör av dig om du är intresserad så kan vi gå vidare. 

träning & friskvård

Jag driver ett företag i träningsbranchen sedan flera år tillbaka. Vi finns på två platser i Göteborg idag men ska expandera och söker därför efter en samarbetspartner som är Personlig Tränare, fysioterapeut, osteopat eller naprapat.

Cooperation

SPORT ELITE is looking forward to find cooperation with people who would produce sport news for a web TV channel. People who really wanna do this. To face the TV world. And together we build a new sports world bigger. For the moment we are two guys who are passionate to do this.

bygg&industriservice

Hej! Vi är ett mindre fötetag inom bygg&industriservice.Vi söker samarbete med liknande företag.Vi har snickare, målare, betongarbetare, licenssvetsare, ställningsbyggare med behörighet att bygga över nio meter.

Är ni intresserade hör av er för ett förutsättningslöst samtal.

Söker investerare/partner

Söker investerare/partner.

Sponsor

Hej!

Jag önskar sammarbete med företag som skulle vilja sponsra i min dressyrsattsning.

Jag jobbar med andras hästar, reser och möter många ryttare och hästägare.

Skulle du eller ditt företag vilja synas i hästsammanhang? 

Samarbete i hantverksbranschen

Hej,

Vi söker just nu samarbetspartners med egentligen alla typer av företag i byggbranschen / hantverkarbranschen.

CTO / Fullstack / Delägare

CTO & Delägare  
Drivs du av socialt engagemang och vill skapa lösningar som bidrar till samhällsutveckling?

Sidor