Affärsidé

Ingenjör inom bygg och stålkonstruktion

Hej

Starta företag inom Hälso- och sjukvården!

Hej!

Min önskan har alltid varit att starta eget inom Hälso- och sjukvården. Finns det någon där ute som har erfarenhet inom denna branschen och som delar denna önskan med mig? Hojta till då! 

bygg/industri

Hej, jag heter Saulius och jag bor mellan Stockholm och Litauen. Jag äger Svebalt.se och jobbar som konsult. hjälper några företag från Baltikum att göra affärer I Sverige.

Bemanningsföretag

Jag söker en person som har erfarenhet och vill vara med i en bemanningsföretag.

Driven affärspartner/systemutvecklare till start-up

Jag driver en startup sen drygt 2 år på deltid som i korta drag handlar om att utveckla ett administrations och personal system åt de allra minsta tjänsteföretagen i flera olika branscher. 

Sökes Duktig Programmera, UNIK Tjänst B2B hemsida och app

Hej!

Vi söker först och främst en partner att starta upp ihop med oss en affärside som är unik och som vi ser stor potential i att starta upp då det saknas på marknaden.

Vi är två personer där ena är expert i området och den andra är duktig på marknadsföring.

Back-end utvecklare

Är du back-end utvecklare med lite av ett full stack tänk och vill bli co-founder i en start-up? Då har du möjligheten att hoppa på en kreativ resa och från grunden skapa något helt nytt!

Söker team för ett nyföretagande

Hej,

jag har jobbat några år i apoteksbranschen och vill skapa en bättre förbindelse mellan kund och apotek. Just nu söker jag en team till att börja med.

Driven utvecklare/partner för en startup

Söker en apputvecklare för en startup-idé inom transport. Riktad mot bilister och företag inom transport. 

Färdig affärsidé och bas prototyp finns för appdesignen. 

The MEMOLOVE - A meaning wooden hanging pot holder.

I love working wood as a hobby and I like objects that in some way improve the life of those who own them. Recently, choosing to spend more time at home as a precaution I recreated an object that fascinated me, seen a few years ago in a New Orleans market.

Sidor