Affärsidé

Restaurang

Hej,

Jag söker investerare till en unik möjlighet inom restaurang. Det handlar alltså om ny etablerinmg i en enorm och spännande ny marknad ( en stor hit i Usa, Frankrike, Uk..)

Söker 6-7 personer med olika kompetenser för glam-camping

Jag har en tanke kring att större projekt/företag gällande glam-camping som jag tror är en typ av semester som kommer att öka i framtiden. Konceptet att dels ha tillgång till natur och lugn parallellt med bekvämligheter och aktiviteter känns som optimal semester- och konferensboende.

Upcycling Fashion

Hej, 

Kompanjon

Delägare sökes

Bostadssajt med stora ekonomiska möjligheter. 

Städföretag söker Samarbetspartner

 

SÖker sammarbete med PT, kostrådgivare och hälsocoach

Hej! Jag har en ny idé inom hälsa och fitness och vill ha samarbete men en PT / hälsocoach / dietrådgivare så att vi kan hjälpa fler människor att uppnå sina mål och må bättre. Maila mig på miladyalda@miladyalda.se Ort: distans eller Göteborg

Söker samarbetspartner till livsmedelsföretag

Vid sidan av mitt bockhorn driver ja ett nystartat livsmedelsföretag. Från början var det tänkt att vara en häftig brunchrestaurang, men som p.g.a. omständigheterna ledde till ett livsmedelsföretag med fokus på frukost,brunch & bakning.

Söker en webb/app utvecklare till nytt projekt

Hej.

Ull och ny beggteknik

Vill skappa något för alla dom som inte har någonstans att bo, mkt för att det är orimligt dyrt att skaffa lgh och samt ge en kortsikttigt lössning "blodad tand för bygg" Alla delar inom mitt koncept är godkända och enligt PBL/BBR samt Brand, så jag har inte tummat på regelverket.

Starta eget klädmärke inom slow fashion

Hej!

Jag är i uppstartfasen att börja tillverka en egen klädkollektion. Det är en idé som jag haft länge och som jag verkligen tror på. Jag söker en eller flera kvinnor som vill dela och utveckla denna idé och ta den framåt tillsammans med mig.

Sidor