Affärsidé

Audionom sökes

Hej, 

Jag söker en audionom som är behörig att ta öronavtryck för hörselskydd. Har en affärside som bör diskuteras snarast. 

Mvh

Eric

Affärspartner till företag inom kost/fitness

Söker en affärspartner till en affärsidé inom fitness/kost. Affärsidén är redan ett koncept som fungerar utomlands men har ännu inte kommit till Sverige, och möjligheterna är stora. 

Kompanjon till fastighetsinvestering i Turkiet

Jag är intresserad av att börja investera i fastgheter i Turkiet. För uthyrning eller renovering och vidareförsäljning. Då mäklaraktörer på marknaden ofta gör orimliga påslag ska köp göras med fördel direkt från säljare, privata eller banker.

Grymma programmerare sökes!!!

Nu söker jag alla programmerare som kan avsätta 4-8 tim/dag för en webb och app idé som inte existerar.

Kompanjon(er) sökes

Hej!

Partner in Jobbcocaching sökes

Hej! Jag är en driven tjej som håller på att starta eget.

Intresserad av bilar och gillar att skriva?

En ny bilnyhetssajt är under uppbyggnad och vi söker nu en eller flera skribenter som vill vara med från start. Har du ett intresse för bilar och är duktig på att skriva är du just den vi söker!

Kompanjon som är flerspråkig sökes till nystartat coachföretag

Hej jag är på gång med att starta upp ett konsultföretag för jobbcoacher och söker nu en driven person som vill haka på. Jag har själv flerårig erfarenhet från olika roller på Arbetsförmedlingen (uppdragsgivaren) och har bra koll på de strukturer och förväntningar som finns.

Kompanjon(er)

Hej!

Eventplattform med tema hållbarhet som även levererar catering av matsvinn, vem vill vara med och bygg upp denna plattform?

Hej,

Sidor