Affärsidé

Delägare, kompanjon med lika brinnande intresse som jag

Hej!

Om mig: jag är en kille på 33 som älskar bra mat. Och mitt stora intresse är grill och bbq. Jag har tävlat i bbq. Och har grillen tänd minst 3 ggr i veckan året runt. Jag har resturangerfarenhet och jobbat i kök som kock.

Dig/dom jag söker:

Webshop

Hejsan,

Jag söker nu investerare eller samarbeta partner

Jag söker nu investerare eller en samarbeta partner. 

Looking for a Chef Partner

Hello There,

I am looking for a business partner with a Chef background for a new restaurant business in Stockholm. I have investors who are interested and I also have capital myself.

Sustainable Food Business

Hejsan,

Söker samarbete / partner med PT, coach, affärsutvecklare: Uppstartsfas

Jag söker en eller flera samarbetspartners / affärspartners till en företagsidé med stor utvecklingspotential. Grundkonceptet är redan på plats men kan absolut utvecklas och justeras för att nå en gemensam vision.

Hållbarhetsredovisning för mindre bolag

Jag är en erfaren ekonom som har kommit att intressera sig för hållbarhetsfrågor kopplat till mindre företag. Att arbeta med hållbarhet och göra en hållbarhetsrapport påminner mycket om att göra en årsredovising. 

Innovativ produkt (patentskyddade)

Hejsan,
Vi letar efter en erfaren investerare (enskild person eller bolag) som vill vara med och producera en produkt som är patentskyddade. Produkten är en stol som hjälper människor med ryggproblem.
För mer information kontakta mig gärna:

Produkt för odling och trädgård

Har en produktidé jag vill gå vidare med.

Det är en praktisk produkt för trädgårdsägare och odlingsentusiaster. Den kommer kunna gå att göra i olika prisklasser och då attrahera olika konsumenter.

Resturang lunch

Jag har en affärsidé som är bra för folk som behöver ta med mat till jobbet/ skolan osv. Detta ska underlätta för dem.

Sidor