Sammanfattning

Hej, jag söker en partner inom logistikbranschen. Jag har 7 års erfarenhet och har alla kontakter som behövs för att lyckas. Jag har även en hemsida (snygg) samt cirka 400 kunder i min kundportfölj.

Affärside:

Vi upphandlar fraktavtal med olika speditörer, inte bara dom största och välkända. Genom upphandlingen får vi ramavtalspriser eftersom vi kommer leverar mängder med fraktvolymer som i sin tur ger oss låga fraktpriser. Samt att jag samarbetat med många speditörer under en lång period.

Prisexempel:

1-3 kilo 49 sek (inrikes utlämninsgställe)
Dom flesta betalar mellan 79-120 sek för ett sådant paket. I dessa 49 sek inkluderas ett påslag till oss om 10-15 %. Det är för inrikes frakter. Sen har vi tyngre gods för import och export. Här har vi cirka 10%

Export och import av paket kan vi lägga ett påslag på 20-40% beroende på vad kunden har för pris. I många fall har kunden haft så dyra frakter att vi har kunnat lägga 70% påslag och samtidigt halvera deras kostnader. Utöver detta så tar vi en medlemskapvgift på 3000 sek/år. Detta är ren vinst som går till säljare, på så sätt slipper man ha en hög fast lön.
Jag har 7 års erfarenhet som anställd av just detta upplägg. Första 2 åren fick jag självmant in cirka 400 kunder. Så kundportföljen är stor.
Jag har även en färdig hemsida som endast behöver publiceras, och möjligtvis ändra lite i texten för SEO optimering samt en ny logga och nytt namn. Hemsidan är inte använd tidigare. Den har jag sparat.

Ytterligare information:

Jag utgår från eget kontor, det är så jag har jobbat de senaste 5 åren och det har gått utmärkt med telefon och internet.
Eventuell partner skall kunna var behälplig med tex fakturering. Jag tar på mig sälj, marknadsföring, upphandling och support. Vill ej ha en person som inte vill gå in för detta fullt ut. (faktureringen tar inte lång tid, men jag vill inte känna mig ensam i det hela. VIll gärna kunna bolla ideer fram o tillbaka och att man kommer med egna ideer och tar egna initiativ. Hoppas det låter rimligt. Det är för allas bästa.

Vi behöver ett AB (går att köpa för 16 000 sek utan aktiekapital om inte AB redan finns.) och den som står på bolaget skall ej ha betalningsanmärkningar och helst en deklarerad inkomts 2016. (Annars blir det svårt att skriva avtal med speditörerna.
Bolagsformen har ingen betydelse, så länge det inte är enskild firma.

I princip är det bara att tuta och köra.

Detta är ett utmärkt tillfälle att ge sig in på nåt nytt utan stora kapitalsatningar på produkter som inte har samma goda resultat som denna.

Första bästa passande kandidat kör jag vidare med. Erfarenhet av att sköta ekonomin är ett stort plus för det är jag inte duktig på och kommer att satsa på det jag kan. Sälj, support, upphandling och marknadsföring.

Bransch:

Erfarenhet

Grossist.se
sales manager
2010-2012
Model house sweden
sales manager
2008-2010
nordiclogistic
sales manager
2011-2016
logistikkonsulterna
sales manager
2016-2017
Tv4 nyheterna
researcher
2006-2008