eright

Etablering globalt och i Skandinavien
Logga in för att skicka ett meddelande till användaren

Sammanfattning

Vårt bolag söker, distributörer, återförsäljare eller eventuellt en svensk partner som tillsammans med oss skall bidra till lanseringen i Sverige. eRight är en flexibel och portabel klient lagringsservice som överensstämmer helt med EU: s nya lagar om dataportabilitet. Dela, lagra och kontrollera alla filer enligt dina villkor -Dina filer Dina regler!

EU-baserade TraceMyFile introducerar eRight, ett mobilt multifunktionellt SaaS system med en helt ny tillämpning av hur digitala ägodelar förvaltas online, i en tid då världen är allt mer global och digital.

Företagets målsättning är att överträffa konkurrerande enfunktionella molnlagringsapplikationer och erbjuda användare lägre priser, mer avancerade funktioner och dessutom ett fokus på europeisk definition av integritet, till skillnad från många stora amerikanska företag som får sälja användarinformation vidare

- Förutom att eRight kan lagra, sortera och sända filer på ett säkert sätt, så tror jag väldigt många personer via företag eller organisationer har varit i kontakt med individer där deras digitala ägodelar såsom bilder eller andra digitala verk någon gång har utnyttjas olovligen på ett otillbörligt sätt och där ser jag eRight som ändamålsenligt verktyg för att förhindra det.

- Redan idag kan våra kunder helt kostnadsfritt lagra, sortera och sända filer med 2048 bitars kryptering och under dem kommande 2-12 månaderna lanseras tjänsterna som gör att du kan spåra filer, addera osynliga vattenstämplar, applicera fotoredigering/förbättring, block-chain teknik för filer, missbrukslarm, säker chatt och avancerade verktyg för att stödja dina eRights online: såsom e-testamenten, digitala signaturer, försäkring av dina online tillhörigheter och mycket mer.

eRight har för avsikt att intensifiera lanseringen av tjänsterna i Skandinavien och välkomnar både nya användare och potentiella samarbetspartners. Förutom tjänsterna ovan så lanserar bolaget även en B2B white label plattform för företag och organisationer.

Vill du veta mer vänligen kontakta mig enligt nedan:

Petter Hedberg ,eRight Skandinavien
petter.hedberg@eright.se

Bransch: