Lisa71

Företagare, se hit ! Slipp kontorsarbete utan att behöva anställa!
Logga in för att skicka ett meddelande till användaren

Sammanfattning

Småföretagare, se hit !

Slipp kontorsarbete utan att behöva anställa!

Jag har arbetat som kontorist och receptionist i många år samt läst flera kurser i informatik, textbehandling samt marknadsföring. Jag erbjuder via mitt distanskontor sedan fem år tillbaka ett flertal tjänster för både små/medelstora företag samt privatpersoner till fördelaktiga priser, fakturerar via Frilans Finans.

Boka tjänster antingen för enstaka dagar eller för en längre tidsperiod!

 Jag erbjuder:

¤ Alla typer av kontorstjänster som exempelvis bokningar av kundbesök, besvarande av e-postmeddelanden, fakturahantering, skrivande av offerter och brev samt all övrig administration.

¤ Telefonpassning där ni enkelt kan vidarekoppla ert telefonnummer till mig    på önskade dagar och tider – jag svarar med ert företagsnamn!

¤ Skapande av säljande texter till broschyrer, e-postutskick, er hemsida eller affischer

 Är specialiserad på alla typer av textskapande, korrekturläsning av större texter som rapporter, uppsatser på universitetsnivå, manus till böcker, skriva CV samt arbetsansökningar.

Personligt utformade lösningar för att passa just era behov !

Ring, sms:a eller e-posta mig för diskussion om upplägg, priser eller för mer information!


Ingela Elisa Håkansson

Distanskontor & Telefoni

+46 720-385370

Bransch:

Annonser

Utbildningsbranschen, textbearbetning, online-undervisning!

Min bakgrund är inom kontor och administration, är även specialiserad på textskapande åt företag som texter för hemsidor, reklamannonser, e-postutskick m.m. Har även som frilansare hållit på med korrekturläsning, manusbearbetning och översättningar.