Västerås

Söker du en partner som tillsammans med dig kan förverkliga din idé?

Hej där!

Investerare/Partner(s) Till produktidé

Hej.

Samarbetspartner sökes! www.atlasbojen.se

Söker samarbetspartner till min affärside.

Är Ni vår nya partner...

Vill Ni vara med på vår resa?

Bagpal Scandinavia växer och behöver nu stärka upp med en ny partner.

Vill du investera inom byggbranschen?

Hej

Vi är ett företag som har funnits i marknaden sedan 2007 som är aktiva inom flera branscher konsult,transport,export import, internationell marknadsföring och bland det vi har riktat in oss på är byggnation.

Vi har 2 ideer

Second hand-butik

Vi är ett gäng som ska starta en second hand-butik och söker fler medarbetare. Körkort är en stor bonus! Det är ett arbetsintegrerande socialt företag som syftar till att anställa människor som av olika anledningar står långt från arbetsmarknaden.

Starta eget, kompanjon? Västerås!

Hej. Jag är en driven 28årig tjej som bor i Västerås. Jag har på senaste tiden funderat på vad jag vill göra med mitt liv.. Jag har väl egentligen alltid haft en liten 'dröm' på att ha något eget, men aldrig riktigt tagit tag i det och aldrig vetat vad för något.

Partnerskap

Jag är en inköpare med drygd 35 års erfarenhet på polskamarknad, med bräda kontakter inom polskindustri. Att välja en pålitlig producent - leverantor kan vara avgörande för lyckade afferer. Jag söker dig som kan sälja, och du vet vad ska du sälja. Vet du också till väm ska du sälja?

uppstart webbyrå i Västmanland