Stockholm

Armering

 Vi är armerings fabrik från Litauen. Vi letar efter dig som behöver armering. bara kontakta mig via email sales@metalinis.lt 

Start-up partner sökes!

Hej!
Jag är en energisk 28-åring som letar efter någon/några likasinnade att starta företag med! Jag brinner för det entrepröneriella och skulle tycka det var oerhört kul att tillsammans påbörja en resa och bygga upp något från grunden.

Vi anordnar Temadag Psykisk Hälsa i grundskolor och gymnasier! Söker samarbeten, investerare, sponsorer

Hej!

Vi (barnmorska/KBT-terapeut) startar upp vårt företag som inriktar sig på att uppmärksamma psykisk hälsa genom Temadag Psykisk Hälsa för grundskolor och gymnasier. Vi önskar samarbeten, investerare för att hjälpa oss att skapa material/vikskärmar Vi kan ha med oss till skolorna! 

Medförfattare för en mångkulturell bok sökes

Jag söker en medförfattare, testläsare och översättare från engelska till svenska och rådgivare för en bra bok . Boken är en mångkulturell och jämförande beskrivning och berättelse om utbildningssystemet mellan olika kulturer och den klass som kan uppstå därifrån.

SaaS Plattform för restauranger

När det gäller att inspirera lojala gäster att komma tillbaka, handlar det om att veta vad de behöver och erbjuda dem något extra. Ingenting slår hög kvalitet, personlig kontakt och enastående service, men om dina gäster är digitala bör du också vara det.

Kompanjon med kockbakgrund sökes för ny krogverksamhet

Hejsan,

Jag söker en affärspartner med kockbakgrund för en ny krogverksamhet i Stockholm. Jag har investerare som är intresserade och jag går även in med kapital själv.

Plåtslageri i Stockholm med stora utvecklingsmöjligheter

Hej,

Startup söker delägare att bygga en unik webbsida!

Vi söker efter en driven utvecklare/ programmerare för delägarskap till en ny startup inom en bransch med god framtidsutsikt och skalbarhet.

Restaurang

Hej,

Jag söker investerare till en unik möjlighet inom restaurang. Det handlar alltså om ny etablerinmg i en enorm och spännande ny marknad ( en stor hit i Usa, Frankrike, Uk..)

Delägare till internationell franchisekedja inom bilbranschen

Vill du vara med och förändra en bransch på grunden och framförallt på riktigt?

Sidor