Stockholm

Restaurang

Hej,

Jag söker investerare till en unik möjlighet inom restaurang. Det handlar alltså om ny etablerinmg i en enorm och spännande ny marknad ( en stor hit i Usa, Frankrike, Uk..)

Mjukvaruutvecklare

Hej

Mitt namn är Richard. Jag har jobbat med mjukvaruutveckling och webbutveckling hela mitt liv. Har du en intressant idé som du vill förverkliga?

Hör av dig så kan vi diskutera.

Mvh,

Richard

Kompanjon

Delägare sökes

Bostadssajt med stora ekonomiska möjligheter. 

Städföretag söker Samarbetspartner

 

Söker samarbetspartner till livsmedelsföretag

Vid sidan av mitt bockhorn driver ja ett nystartat livsmedelsföretag. Från början var det tänkt att vara en häftig brunchrestaurang, men som p.g.a. omständigheterna ledde till ett livsmedelsföretag med fokus på frukost,brunch & bakning.

Personlig Assistans

söker ett assistansbolag till salu. Alternativt en aktuell delägarroll. I dagsläget har jag en aktiv kundkrets. Vid intresse, mejla Larsh.20@hotmail.com

Starta eget klädmärke inom slow fashion

Hej!

Jag är i uppstartfasen att börja tillverka en egen klädkollektion. Det är en idé som jag haft länge och som jag verkligen tror på. Jag söker en eller flera kvinnor som vill dela och utveckla denna idé och ta den framåt tillsammans med mig.

Uber

Vi söker en partner som vill jobba med taxi med en bra ägare.  Vi kan också engagera oss i olika verksamhet i områden taxi och transport.

Har du intresse kan du kontakta mig 

Ahmed 

awosmannn@gmail.com

Elektroniskt band söker medlemmar

Elektroniskt band i Kraftwerks anda söker fler medlemmar för omgående engagemang.

Ordningskonsult och E-commerce Manager söker samarbete

Söker samarbetesföretag;

Sidor