Örebro

Söker samarbetspartner inom skönhet och hälsa

Jag har startat en egen salong och söker medarbetare som vill vara med och utveckla affärsidén i ytterligare steg. Jag har en smart plan och investeringen landar på ca 30000 kr till att börja med. Det är mest tiden som inte finns för mig, men ideer har jag!

Söker personer som vill bygga sidor samt innehåll

Hej!

Söker efter personer som vill inleda sammarbete inom webb. Driver idag flera hemsidor och bloggar. Vill utveckla dessa sidor samt bygga nya. Så söker efter personer som antingen är tekniskt kunnig eller som älskar att skriva. Eller någon som kan båda delarna.

Affärside samarbetspartner?

På 4bens Rehab i Örebro önskar vi utöka och bredda verksamheten. Canineopat - Hundfysioterapeut - Friskvårdskonsulent - Hundpsykolog - Veterinär ortopedspecialist? Vill du vara en del i det? Kanske har du en kompletterande utbildning? Heltid, deltid, medarbetare, samarbetspartner?

Söker duktig programerare till webbprojekt

Jag har en enskild firma med ett flertal webbsidor och domäner och söker en duktig programmerare som vill jobba som delägare eller med uppdrag på frilansbasis för att utveckla t.ex. torg.se och varuhus.se