Göteborg

Vård app

Hej jag söker dig som vill starta en vård app som kry.se, doktor.se m.m. Apppen är redan klar. Jag söker nu någon samarbetspartner privatläkare m.m. som kan börja ta emot samtal och få betalt av lanstinget.

Nyöppnad salladsbar i Göteborg söker delägare

Hej!

träning & friskvård

Jag driver ett företag i träningsbranchen sedan flera år tillbaka. Vi finns på två platser i Göteborg idag men ska expandera och söker därför efter en samarbetspartner som är Personlig Tränare, fysioterapeut, osteopat eller naprapat.

The MEMOLOVE - A meaning wooden hanging pot holder.

I love working wood as a hobby and I like objects that in some way improve the life of those who own them. Recently, choosing to spend more time at home as a precaution I recreated an object that fascinated me, seen a few years ago in a New Orleans market.

Kompanjon sökes för start-up café Göteborg

Söker en person som har erfarenhet från café- och restaurangbranschen och som vill vara med och investera att starta upp ett café. Jag har en lokal med ett bra läge för ändamålet. 

Säljande affärspartner med intresse för hälsa

Vi söker en kunnig affärspartner som är duktig på försäljning, lagstiftning kring livsmedel och utveckling av företag.

Café partner

Hej! Vi söker en driven partner som vill vara med och starta upp vårat café i Göteborg. Vi söker någon som är arbetsvillig och om möjligt kan gå in med något kapital. Hojta till om detta låter som ett spännande uppdrag för dig! 

Mvh Nathalie och Nicklas 

Söker läkare inom mödravård till intressant startup

Hallå,

Vi är 3 personer som håller på att starta upp ett bolag och skulle vilja komma i kontakt med en erfaren läkare inom helst mödravård, eventuellt barnläkare. Du ska ha kunskaper om hur en vårdcentral bedrivs.

Projektledare Mauretanien

Delägare till vandrarhem/liten hotellverksamhet!

Söker en eller flera delägare till min affärsidé.

Sidor