Göteborg

Programmerare/Webbdesigner sökes för spännande projekt

Hej!

Programmerare/Webbdesigner sökes för spännande projekt

Hej!

Webbdesigner/webbutvecklare sökes

Hej,

Jag och min kollega/partner söker en webbdesigner tillika webbutvecklare som brinner och älskar allt som rör webben och företagande.

CV-kompaniet

CV-kompaniet - En förbättrad arbetsansökan till ett rimligt pris

Är du duktig på Prestashop och bor i Göteborg?

Hej!

Söker någon som är duktig och kan Prestashop utan och innan för att lägga upp en/flera sidor. Själva designen behöver inte vara så avancerad utan de viktigaste är att du kan koppla flera integrationer, Api och automatiska flöden till hemsidan. 

Front-end utvecklare till eSport/gaming startup

Vi är ett litet startup med stora ambitioner som brinner för e-sport. Vi är idag 5 personer: En full stack-utvecklare, en back-end-utvecklare, en UX-designer och två affärsutvecklare. Teamet håller till i Borlänge, Stockholm och Göteborg.

Bedriva verksamhet på distans

Hej!

Jag är en erfaren ekonom som har djup och bred kunskap inom företagande, både från enmansföretag upp till bolag som omsätter miljarder och kan sköta allt det där administrativa/ekonomiska som många tycker är tråkigt.

Hästföretagare söker samverkan

Är du hästföretagare så har du säkerligen ett eller flera hästtransportfordon stående som inte används speciellt ofta, och som kostar pengar i form av service, underhåll, skatter och avskrivningar.

Söker affärsmässig samarbetspartner med kunskap inom psykosocial arbetsmiljö

Söker efter hjälp med försäljning och att marknadsföra en redan färdigutvecklad produkt. Produkten är en webbaserad platform som möjligör för företag att följa upp på ett regelbundet sätt olika indikatorer gällande bla. företagets arbetsmiljö (f.ex. stress, engagemang osv.).

Säljare för webb och marknadsföring

Jag söker en duktig seriös säljare som kan hitta och sälja in jobb/uppdrag inom webbdesign, utveckling, bloggar, marknadsföring och SEO till kunder i små och mellanstorlek.

Alla branscher är såklart intressant då jag har god erfarenhet av de mesta...

Sidor