Gävle

Samarbetspartners söks

Hej!

Söker en kompanjon eller person som brinner för miljön till en "bulk-store" i Gävle

Jag vill anamma bl.a Danmark och Malmös koncept med en butik där kunder kan köpa skafferivaror på lösvikt i hållbara kärl såsom egna glasburkar samt behållare som butik erhåller mot liten avgift, glasburkar och canvaspåsar i ekologisk bomull.

Back-end utvecklare

Är du back-end utvecklare med lite av ett full stack tänk och vill bli co-founder i en start-up? Då har du möjligheten att hoppa på en kreativ resa och från grunden skapa något helt nytt!

Behjälplig söker företag/företagsidé

 

Hej

Jag söker efter någon intressant företagside att jobba med. Jag har blandade ekonomiska, juridiska kunskaper samt ett stort driv. Alla branscher är av intresse.

MARKNADSFÖRINGSKOOPERATIV SÖKER MEDLEMMAR

Vi ska starta ett marknadsföringsbolag med kontor i Malmö och Gävle. Vi hjälper våra klienter med allt inom marknadsföring, och fokuserar på att arbeta med och främja etiska företag som jobbar för en bättre miljö etc. 

bygg

Vår verksamhet växer ständigt och det behövs fler personer som kan arbeta med administrativa uppgifter.

Hantverkare har vi  så vi kan ta åt oss betydligt mer projekt

Men vi söker dig som kan göra allt övrigt. Gärna erfarenhet men inget tvång. 

Söker Sponsor till Ateljéverksamhet

Hejsan jag är en tjej på 28 år, som precis startat en Ateljé i Gävle. Med huvudinriktning mot barn och ungdom. Jag söker en sponsor som kan hjälpa till med material. Jag behöver även hjälp med annonsering.