Borås

Apputvecklare/delägare sökes för start-up

Hej,

Planner/kalender företagskompanjon sökes

Söker en affärspartner som kan bidra med designproduktionen av en ny planner samt stickers. Produkten kommer i huvudsak bestå av en kalender i A5 storlek med hårda pärmar, olika inlagor samt flera kringprodukter.

Söker matinspiratör som delägare till salladscafé

Jag på gång att öppna en juice/salladsbar med smått och gott i Borås. Söker en trevlig och engagerad matperson som gillar att vara kreativ. Delad arbetsbörda ger mer kraft till glädje och kreativitet.

Mötesbokning & Marknadsbearbetning

Vårt företag BtoB Bridge to Business arbetar som företagslotsar mot utländska företag med fokus mot marknadsandelar och samarbete med Svenskt Näringsliv. 
Vi arbetar med en rad underleverantörer var och en specialist på sitt område.

Klädmärke

Hej ,

Söker någon som är intresserad att gå in i ett etablerat klädmärke som idag redan finns i vissaq butiker i Sverige , Distrubition och agent verksamhet med arbete ut mot butiker och egen e-handel.

Märket är inom EU och har vuxit och expenderat snabbt under dom senste åren.

Företagssamverkan inom marknadsföring

BtoB Bridge to Business är ett litet företag med många och stora uppdrag. Att anställa ligger inte i vårt intresse däremot söker vi sammarbeten med andra företag. Dvs vi outsourcar hellre

Sammarbets partner

Har blivit inportör och disturubitör av ett hockey märke från Canada, Märket har haft funnits i Sverige tidigare. Märket är känt för god kvalité då allt görs i deras egna fabrik i Canada,

Spelsugen bildar band i Borås

Hej Musiker

Nyinflyttad i Borås vill jag ha kontakt med likasinnade musiker för att bilda ett band med inriktning på blues och soul musik. Repa på torsdagkvällar och börjar det låta bra får det bli gig på fritiden. 

Hör av er 

Martin
 

Samarbetspartner för Stylingteam Borås/Skövde sökes

Vill du jobba inom mode, leda och coacha andra, tjäna mer pengar, få en massa kontakter, erfarenheter och kunskap och samtidigt ha kul? 

Juridik

BtoB Bridge to Business,  söker en jurist med att driva eget företag ambitioner för en exklusiv affärside inom vardagsjuridik med www applikation som stöd för verksamhet och marknadsföring.

Sidor