Glasögonmärke

Hej! Jag söker en drivande kompanjon till att skapa ett nytt trendigt glasögonmärke som lyckligtvis ingen har kommit på än. Jag hämtar inspiration från allt som är "retro" men vill ta det till en ny nivå. Personligen så har jag ingen större erfarenhet av handel eller design i studier men jag har ett enormt intresse och får nya idéer till företaget hela tiden.

Det handlar om att nischa sig när det kommer till glasögon/solglasögon. Här kan jag lova dig att jag har hittat ett verktyg som kommer särskilja sig från alla andra och garanterar att människor kommer vilja vallfärda till våra återförsäljare för att få sig ett par.

Jag är en väldigt utåtriktad person, driven, ambitös, social och nyfiken person som drömmer om att få utveckla en verksamhet där det finns plats för kreativitet, lag-anda och initiativ. Målet är att börja i små skalor genom e-handel och återförsäljare, senare växa sig utåt mer globalt.

Som inspirationskälla har jag företaget "Happy Socks". Dessa två killar har båda två olika bakgrunder och har tillsammans hittat en attraktiv marknad med ett unikt koncept. De flesta på företaget jobbar inom marknadsföring och idégenerering. Något jag brinner för och vill gå i liknande fotspår fast med annan känga. 

Vad jag söker är en person som har en kreativ ådra och älskar att designa. Har känsla för små detaljer och tänker utanför men ändå med ramarna. Ser gärna att du har gått någon designutbildning eller är fortfarande studerande. Du kan se detta som ett sätt att förbättra dina talanger och samtidigt jobba med mig mot ett realistiskt mål. 

Söker även en person som sitter på kunskap kring ekonomi och marknadsföring. Helst en färdig utbildning men kan också vara studerande. Tillsammans kan vi sammanställa den här fantastiska affärsplanen jag har börjat beta av.
 
Jag har en fantastiskt vild fantasi men är samtidigt väldigt jordnära, pratglad och duktig på att lyssna. Personligen kommer jag vara den som hjälper till på marknadsföringen men samtidigt bidrar med idéer till våra glasögonbågar. Kommer ta kurser inom produktdesign och formgivning här under våren för att förverkliga mina idéer till skisser och genom dataprogram skapa mängder av olika prototyper.

Skulle gärna bara boka ett möte med dig som designer eller ekonom/marknadsförare och höra vad ni tycker om min idé. Återkom gärna till mig så tar vi en kaffe över saken och låt mig inspirera er.

Mvh
Johan Näsström 

Kommentarer

Hej, skrollade bland gamla inlägg och snubblade in på detta. Har du lagt idén på hyllan eller är den redan igång? Mvh Gabriel Ekman
Vill du ha ett möte med en erfaren ekonom som även har lite ideer kunksap inom marknadsföring hör av dig. Det jag är ännu mer specialiserad inom är utveckling av företag och att se till att all administration/ekonomi/skatt m m görs på ett sätt från början och att det blir så papperslöst som möjligt. Mvh Kristina
hej Johan Låter intressant med dina idder. Personligen jobbar jag med design mönster konstruktion i många former och olika data program jag är tilika utbildad inom reklam marknadsföring och dekoration. handel och service har jag åckså men min straka sidor ligger inom designgrafik rekla marknasföring är mycket skiklig. jag vill gärna träffa dej och se om vi kan samarbeta på något sätt skikar gärna prover om du vill. Med vänlig hälsning anna karin berg tel 0523 12077 070884318