Söker kompanjon/er (Diaccess eller företag)

Hej,

Alternativ A
Växjö kommun har ett nuvarande projekt som kallas Diaccess som jag är intresserad av att ta fram ideer till.
Läs mer här https://vaxjo.se/sidor/hallbar-utveckling/diaccess.

Alternativ B
Söker efter någon ambitiös som vill utveckla antingen några ideer som jag redan har, ideer som du har eller tillsammans ta fram nya ideer.
Områden som jag helst fokuserar affärsmodelerna och företaget kring är digitalisering, innovation och hållbarhet, men branch spelar mindre roll. Jag vill helst rikta in mig på en blue ocean stratgi men är öppen för annat.

Om mig: Jag är utbildad maskiningenjör som nu jobbar med mjukvara inom inbyggda system och pluggar programmering och innovation på fritiden.
Jag har mycket energi men har inte riktningen helt klar för mig ännu. Jag letar framför allt efter en (eller flera) radarpartner för att bygga något tillsammans med. Det är roligare, mer effektivt och
ideerna blir bättre om man är flera. Din ålder, kön, bakgrund, språk spelar självklart ingen roll

//Micael

Kommentarer

Hej Micael, Jag hör gärna mer om dina ideer och delar även med mig av mina. Såg ingen mailadress i annonsen så jag lämnar min här så kan du kontakta mig: vekoab.businessidea@gmail.com. Kort om mig, är civilingenjör inom maskinteknik, jobbar idag inom R&D men har tidigare erfarenhet av bla B2B-försäljning. Ser fram emot att höra från dig! Mvh