Partner söker till expansivt Solcellsföretag i Stockholm

 

PARTNER SÖKES

NaturWatt AB är ett bolag inom solcellsbranschen som levererar nyckelfärdiga anläggningar till företag och privata kunder. Elbilsladdning är ett komplement som bolaget levererar tillsammans med solceller eller separat. 

Efter bolagets start 2016 har tillväxten varit snabb och nu söker bolaget en partner/delägare som delar bolagets vision och strategi. NaturWatt utgår från Stockholm. 

Rätt partner delar passionen om att på riktigt göra skillnad och stötta Sverige med ren, klimatsmart el vilket även är mycket bra för ekonomin. Bakgrund inom försäljning affärsutveckling tillsammans med ett tekniskt intresse är bra förutsättningar. 

Idén är att partner går in som delägare i bolaget. Är du intresserad så skicka gärna ett CV / LinkedIn profil så kan vi ta vidare kontakt efter det.

NaturWatt AB
Henrik Nell 
henrik@naturwatt.se

Kommentarer

Hej hoppas att allt är bra. Detta ser intressant ut, men hur är tanken med delägarskap? Antal procent och kostnad? Hur mår företaget idag? Mvh Daniel J
Intressant företag. Jag är inte inom sälj utan en erfaren ekonomichef som gärna vill bli delägare. Kan det vara intressant?