Co-working innanför vallgraven i Centrala Göteborg

Arbetsplats, konferensrum, stor lounge för event, kaffe & internet samt det bästa: Göteborgs bästa nätverk av entreprenörer och företagare i samma lokal. Hitta samarbete, kunder och leverantörer för att utveckla din affär!

Entreprenurial HIVE är en i plattform för varje del i ditt företags utveckling, det kan vara arbetsplatser, infrastruktur och mötesplatser, nätverkande, interna eller externa möten, utbildningar eller en yta för att möta samarbetspartners. Hive är ett coworking-kontorshotell innanför vallgraven i Göteborg med kontorsplatser och konferenslokaler för erfarna och aspirerande, passionerade och nätverkande företagare, distansarbetare, utbildare m.fl.

Hive betyder bikupa, loggan är en stiliserad sådan. Det är mycket som kan liknas vid en bikupa där det surrar med idéer och samarbetsvilja.

Konceptet som Hive bygger på heter coworking och innebär kort och gott att man har sin firma men man sitter inte i sitt egna kontor utan delar kontorets yta med andra företagare. Dels för att ha möten, konferenser, seminarier, utbildningar, workshops, konceptutveckling m.m. i konferensrummen, men också för att få “arbetskamrater” utan att arbeta på samma företag. Fördelen mot att sitta hemma eller ha ett eget kontor är att det blir naturligt att lära känna varandra och därmed blir barriären att fråga varandra om kontakter eller fråga om tips och råd i olika sammanhang avsevärt mindre eftersom alla lär känna varandra snabbt. Man hjälper varandra att lyckas och det är mycket kraftfullt, och roligt!  

Mer info finns på www.ehive.se eller kontakta peter@ehive.se 

Kommentarer

Hej jag har en städbolag