Restaurangbranschen

Delägare, kompanjon med lika brinnande intresse som jag

Hej!

Om mig: jag är en kille på 33 som älskar bra mat. Och mitt stora intresse är grill och bbq. Jag har tävlat i bbq. Och har grillen tänd minst 3 ggr i veckan året runt. Jag har resturangerfarenhet och jobbat i kök som kock.

Dig/dom jag söker:

Söker investerare/sammarbetspartner

Hej!
Jag söker efter investerare och/eller sammarbetspartner till min affärsidé inom restaurangbranschen.

Jag söker nu investerare eller samarbeta partner

Jag söker nu investerare eller en samarbeta partner. 

Looking for a Chef Partner

Hello There,

I am looking for a business partner with a Chef background for a new restaurant business in Stockholm. I have investors who are interested and I also have capital myself.

Resturang lunch

Jag har en affärsidé som är bra för folk som behöver ta med mat till jobbet/ skolan osv. Detta ska underlätta för dem.

Karmello Söker delägare

hej!  

Karmello Söker delägare för en bättre utveckling, vi säljer Hand Gjorda praliner samt khocklad varor och kaffe, där med har vi stand up i en stor galleria i stockholm! 

vi söker dig som brinner för service arbete kunna utveckla produkter och göra en större kundbas

Investerare /delägare

Hej,

Vi är en grupp som håller på att sjösatta ett helt nytt resturang koncept som fungerar lika nu under corrona som efter när restiktionerna släpps.

Vi kommer att lansera detta koncept som franchise och förväntas oss att öppna 2 resturanger kommade år. 5-8 inom 3-5 år.

Napolitansk pizza mm

Sökes en driven person som vill göra stora klipp med unik verksamhet . Hör av dej om du gillar mat, om du är en bra säljare och om du vill växa lite snabbare än vanligt. Helst en kvinna. 

Dela kök med oss!

Hej!

Vi på Österia - en nyetablerade ekonomisk förening som serverar växtbaserad gatumat från Indien & Vietnam,

letar efter nya partners som skulle kunna vara intresserad av att dela ett kök (eller ett lokal förbered för ett kök) med oss.

SaaS Plattform för restauranger

När det gäller att inspirera lojala gäster att komma tillbaka, handlar det om att veta vad de behöver och erbjuda dem något extra. Ingenting slår hög kvalitet, personlig kontakt och enastående service, men om dina gäster är digitala bör du också vara det.

Sidor