Internetbranschen

PrestaShop

Hej!

 

skulle behöva någon som är duktig på PrestaShop och e-handel 

 

mvh

nick

Innovation inom E-handel

Jag har utvecklat ett koncept som kommer att ge konsumenter och företag inom E-handel en helt nya sätt att handla och sälja samt revolutionera börsen. Med min innovation kommer vi att vara de första i världen med det och med rätt team kan vi skapa något stort.

Utvecklare och CTO/medgrundare till ett par startup-idéer

Söker utvecklare/CTO och co-founder till ett par olika startup-idéer inom internet/digitalt/tech. Tidig validering mot marknaden gjord och business case/affärsplan i första version finns.

Vill du vara med och revolutionera affärsplanering?

Vill du vara med och revolutionera affärsplanering? Då ska du bli en del av vårt innovativa start up-företag Plango.

Nyskapande marknadsplats söker webbutvecklare & delägare

Bakgrund: Vi är grundare av ett aktiebolag som för närvarande utvecklar en högteknologisk online marknadsplats. Marknadspatsen är inom en lönsam bransch, med stora möjligheter att tjäna mycket pengar. Vi erbjuder just nu en unik möjlighet till delägarskap för rätt person.

Front & backendutvecklare sökes för delägarskap

Hej,

Vi söker en fullstack-utvecklare för utveckling av en responsiv webb för en affärsidé som vi är övertygade behövs och kommer att lyckas. 

Vilka språk du kan spelar i dagsläget ingen roll utan du är med och sätter vår framtida tekniska plattform från grunden.

Driven säljare sökes inom SEO/SEM med möjlighet till delägarskap

Hej,

Apputvecklare till spännande Start-up

Vi söker en person med kunskaper inom app utveckling till ett Stockholmsbaserat start-up bolag. Vi erbjuder dig delägarskap i bolaget utan egen kapitalinsats.

Digital Matknadsföringsbolag söker delägare

Vi är en webbyrå som har varit igång sedan Juni 2018. Vi fokuserar på SEO men erbjuder även Google Ads och Ads inom sociala medier. Vi har varit tre delägare  från början men är nu två. Så det finns plats för en person som är driven och beredd  att satsa på detta heltid.

Sugen på starta eget?

Hej!

Är du villig att starta eget men inte kommit på en affärside än?

Sidor