Import- och exportbranschen

Need Collaboration someone who can sell dog collars

Hej, 

Söker entreprenör till Produktidé.

Hej!

Har en produktidé, innovation och söker någon som är driven entreprenör och vet hur man tar en produktidé till marknaden. 

Vet inte mer vad man ska skriva. Kan du ta ett bolag till marknad så kanske det kan bli något av det. Bara att höra av sig.

 

MVH 

Import/Livsmedel

Jag söker investerare som är driven, och äffärmässig som är insatt i branschen och intresserad av att importera en jättebra produkt (livsmedel) som är svår att tag på.

produkten är i jättebra kvalité ( 100% naturel, 100% ekologisk)

Är du nyfiken? Intresserad? Vill du veta mer?

Söker affärspartner inom import

Jag är produktdesigner  med erfarenhet av import och har bl.a besökt canton fair. Jag har kontakt med fabriker i Kina och har länge funderat på att importera och sälja bl.a klockor.

Need partner to sell handmade dog/cat collars

Tjena,

I want to find a partner who can help me sell hand made Dog/Cat collars in sweden. These are both artificial and genuine leather.

Mvh

Atif

Söker investerare

Jag söker investerare/partner som är driven, och äffärmässig som är intresserad av att importera en jättebra produkt ( livsmedel) som är svår att tag på.

produkten är i jättebra kvalité ( 100% naturel, 100% ekologisk)

Är du nyfiken? Intresserad? Vill du veta mer?

Söker delägare/partner till existerande företag inom import av livsmedel

Hej där ute!

Kompanjon sökes

Hej,

 

Vi Söker en samarbetspartner / kompanjon som ska hjälpa oss att agera som mellan hand för försäljning både i Sverige och utomlands.

 

Vänligen kontakta oss för mer information

Sandkullen ekonomi

business opportunity / partnership

I am searching for a business opportunity in order to start-up an investment (a company). I am looking for a co-investment partnership or collaboration.

i need one partner

    my name is jimmy. i come from china . i just moved to sweden 7 monthes ago for my swedish wife and child. so now i wanna do import bicycles busniess. the bikes is from usa and it already have a brand .

Sidor