Ideella organisationsförvaltningsbranschen

Lokal för hvb-boende till ensamkommande ungdomar.

Vi är ett HVB-boende som har godkännande från IVO men känner nu att vi vill expandera. Därför söker vi större lokaler som stora lägenheter eller ett hus som lämpar sig för boende av ungdomar. Vi har inriktningen mot ensamkommande ungdomar och finns i kommuners resurshantering.

Medhjälpare till start av flyktingboende sökes

Hej, söker dig som vill vara med och starta och driva ett boende för flyktingar. Det här är något som potentiellt både kräver tid och energi men som också kan ge tillbaks. Söker dig som är beredd att lägga ned just nämnda saker så arbetar vi i ett team tillsammans.

Initiativ för att främja sociala och solidariska ekonomin

Hej,

Bilda tillsammans och skapa nytta både för samhälle och dig själv

Hej, jag vill starta upp en förening som kollektiv skulle erbjuda boende och sysselsättning till våldutsatta kvinnor med missbruk problematik i Skåne, helst i Helsingborg men jag är öppet för förslag.

Samarbeta med mig?

Hej!

(Vet ej om jag valt rätt kategori nu).

Starta second hand-affär/loppis/café

Hej.

Har länge haft en tanke kring att starta en ideell organisation. Driva en second-hand/loppis med evt. café. Framöver kanske driva ett mindre boende för kvinnor och barn. Förtjänsten i organisationen skulle gå till att hjälpa utsatta kvinnor och barn på  olika sätt.